Speciální epizodu Přátel uvidíme i na české verzi HBO GO!

Foto: HBO Max

Návrat postav legendárního sitcomu Přátelé na televizní obrazovku v plném počtu se konečně blíží. Odložený speciál nahlédne do zákulisí seriálu a odhalí spoustu dalšího. Kdy ho uvidíme? A jak bude setkání po sedmnácti letech vypadat?

Přátelé – jeden z nejoblíbenějších seriálů, s jehož protagonisty se ztotožnily miliony lidí po celém světě, vznikal v letech 1994 – 2004 a stal se kultovním dílem, ačkoli na určitá témata nahlíží poměrně naivně a nekorektně. Tyto nedostatky však hravě přebila jeho specifická komediálně uklidňující atmosféra.

Speciální díl měl vzniknout již minulý rok, ale kvůli pandemii byli tvůrci nuceni jeho natáčení posunout. Uskutečnění natáčení se potvrdilo až letos zkraje roku a šestici přátel opět uvidíme v slavné Central Perk kavárně a ikonických bytech vzniklých ve studiu Stage 24 společnosti Warner Bros.

Jak ukazuje trailer, speciální díl Přátelé: Zase spolu bude mít jiný koncept, než má seriál a půjde spíše o vzpomínání na natáčení plný vtipných glos a historek hlavních představitelů, ale také o vyprávění herců o jejich současném životě a možné budoucnosti. Kromě Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisy Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryho a Davida Schwimmera nebudou chybět ve speciálu ani celebrity jako Lady Gaga, David Beckham nebo třeba Justin Bieber.

Speciál měl být dostupný pouze na HBO Max, streamovací službě, která u nás není dostupná. Naštěstí jej budeme mít možnost vidět přes HBO GO a to rovněž 27. května. Tak co, těšíte se?

Foto: HBO Max