Metronome Prague přivítá Nicka Cavea and the Bad Seeds i Becka

Vydáno 18.05.2021 | autor: redakce

Metronome Prague museli pořadatelé kvůli koronavirovým opatřením letos zrušit. Aktuálně tedy pracují na programu pro následující ročník a zveřejňují první jména. Nick Cave přijede do hlavního města spolu s Bad Seeds, opětovně pak svou účast na festivalu potvrdil také Beck.

Metronome Prague přivítá Nicka Cavea and the Bad Seeds i Becka Metronome Prague přivítá Nicka Cavea and the Bad Seeds i Becka

"Obnovili jsme předprodej vstupenek. Postupně přesouváme dříve potvrzené dohody na ročník 2022. Pracujeme na programu i plánech s areálem renovovaného Výstaviště Praha. Každým dalším dnem jsme přesvědčeni, že příští ročník bude naprosto jedinečný. Uděláme pro to, co bude v našich silách. Postupně si dovolíme vás informovat, jak se situace kolem akce Metronome Prague vyvíjí. Znovu moc děkujeme všem, kteří jste vyčkali doteď s platnými vstupenkami i těm, kteří si  v těchto dnech kupujete vstupenky s předstihem," uvedli pořadatelé Metronome Prague.

LIVE: Metronome festival, den první - Liam Gallagher moc nepřesvědčil, zato Morcheeba příjemně překvapila

Akce příští rok přivítá hned několik hudebníků, dvě klíčová jména navíc prozradili pořadatelé již nyní. Prvním z nich je Beck, který již byl součástí původně potvrzeného programu. Jedná se o jeho teprve druhou návštěvu České republiky, pokud započítáme jeho vystoupení na začátku 90. let v klubu Belmondo. Druhým z nich je Nick Cave and the Bad Seeds. "Jedná se o překvapení, které jsme všem slíbili před nedávnem a dnes máme neskutečnou radost, že ho můžeme konečně prozradit. To, že se dvě zásadní postavy hudební scény Beck i Nick Cave potkají na programu jedné akce je raritní hudební událost," dodávají pořadatelé.

I nadále pokračuje crowdfundingová kampaň, kterou chce Metronome Prague pomoci profesionální fotografii. "Díky všem, pokud se na www.donio.cz/tojefotografie zapojíte. Věříme v pozitivní efekt této originální aktivity."

TZ, foto: Metronome Prague
Témata: Metronome Prague, Nick Cave, Bad Seeds, Beck

zavřít