InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katovice zahazovaly šance a nastřelovaly tyčky, přesto Junior porazily

STRAKONICE - Po jejich předchozím vzájemném zápase následoval lockdown, během něhož mohli sportovci zapomenout i na společný trénink, ale uběhlo pět měsíců a už se může znovu hrát, byť za určitých podmínek. V pátek 21. května se znovu potkali fotbalisté strakonického Junioru (krajský přebor) a Katovic (divize) a tentokrát se střelci moc nečinili. Zakazovali jednu šanci za druhou, třikrát zachránila domácí gólmany tyč, přesto si favorit z vyšší soutěže nakonec připsal výhru. Tu mu zajistil v závěru parádní trefou Jindřich Kadula.

Přátelské utkání, pátek 21. května:

FK Junior Strakonice - SK Otava Katovice 0:1 (0:0).

Branka: 79. Kadula. Rozhodčí: Jevčák - Machová, Cimrhanzlová.

Sestava Junioru Strakonice: Lízal - Němeček, Šimek, Říha, Čapek - Nosek, Funda, Zoubek, Petráň - Máška, Hovorka. Střídali Uhříček, Zelenka, Kočí, Brož, Krýsl, Novák, Míčka, Novotný a Šourek.

Sestava Katovic I. poločas: Švehla - Hromíř, Janoch, Cibulka, Rejšek - Miklas, Hnídek, Sládek, L. Bálek - Uher, Požárek.

Sestava Katovic II. poločas: Provazník - Cibulka, Koutský, Chylík, Rejšek - L. Bálek, Janoch, Hnídek (65. Sládek), D. Bálek - Kadula, Uher (65. Požárek).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace