Herec, který září na divadelních prknech například v roli Cyrana, se fanouškům na instagramu pochlubil se snímkem, který už přece jen něco pamatuje. Martin, kterého už diváci znají přece jen jako statného chlapa se strništěm, na něm působí ještě jako »ucho«.

Přesto je jasně rozpoznatelný, ovšem otázka je, zda vám tzv. „na první dobrou“ naskočí, kdo to sedí vedle něj. Dnes už nosí jiné brýle a své kudrnaté háro už také přece jen za ta léta trochu zkrotil... Možná, kdyby se jednalo o video a on se zasmál, poznali byste ho bez váhání.

„Tohle je fotka z deníku Patrika Hartla,“ nenechal ale Hofmann alias Luďan ze seriálu Most! své příznivce dlouho tápat. Tím pádem je jasné, že vedle něj na snímku sedí oblíbený spisovatel Patrik Hartl (44), autor knih Nejlepší víkend či Malý pražský erotikon a také populární divadelní hry Líbánky na Jadranu, v níž hlavní manželskou dvojici na prknech Studia Dva ztvárňují Bob Klepl (63) a Eva Holubová (62). Právě ten má zcela nezaměnitelný smích, jak již mnohokrát předvedl při vystupování v televizi.

„Asi bude stará pár měsíců, prostě ne moc! Tak jo... Moc jsme se teda nezměnili,“ vtipkoval Martin nad archivní fotografií a prozradil i to, co mají vlastně s Patrikem společného, tedy samozřejmě kromě dlouholetého přátelství...

Brzy totiž vyjde audiokniha podle Patrikova díla Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Načetl ji právě Hofmann, ovšem zajímavostí je, že Hartl původně nechtěl, aby k jeho knížkám audioverze vznikaly. Právě tentokrát ale udělal výjimku.„Nechal jsem se překecat, Martin Hofmann ji přečetl úplně famózně. To vznikl v souvislosti s filmem takový tlak – pojďme udělat audioknihu a já jsem si říkal: Proč vlastně ne? Martin nemá normálně absolutně žádnej čas, ale jak byl ten covid, tak měl volno. Zavolal jsem mu a řekl jsem mu, že když bude ochoten to načíst, tak svolím. Ale kdyby nechtěl, tak to neuděláme,“ vylíčil Hartl během vysílání JSME S VÁMI Studia Dva již na začátku roku. Martin jeho nabídku přijal a je jasné, že tito pánové na sebe asi dost slyší.

VIDEO: Patrik Hartl v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Proč jsem skončil na psychiatrii?

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hartl v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Proč jsem skončil na psychiatrii? FTV Prima

Fotogalerie
38 fotografií