Predátor 5 našel představitelku hlavní role

Predátor 5 našel představitelku hlavní role | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
Predátorská výprava do minulosti údajně obsadila hlavní roli.

Predátor: Evoluce před třemi lety nedopadl dobře. Recenze byly slabé a žně v pokladnách se nekonaly. Když potom studio 20th Century Fox převzal Disney, zaměřený na rodinné publikum, mohlo se zdát, že značka to má (přinejmenším na nějakou dobu) spočítané. Avšak kde se vzal, tu se vzal, objevil se další predátoří projekt. Snímek pod krycím názvem Skulls (Lebky) se potají chystal už řadu let. Že jde o nového Predátora se veřejnost dozvěděla loni na podzim. Záhy se ukázalo, že se značka podívá do minulosti, mezi Komanče.

Teď to vypadá, že známe představitelku hlavní role. Měla by se jí stát Amber Midthunder, mladá herečka známá ze seriálů Legion nebo Roswell: New Mexico. Nejprve o jejím obsazení pojali fanoušci podezření skrze aktivitu na sociálních sítích. A následně obsazení herečky u svých zákulisních zdrojů potvrdil server Discussing Film. Na oficiální oznámení nicméně prozatím čekáme.

Nový film nás zavede do dávné minulosti, na severoamerický kontinent, mezi Komanče. Hrdinkou snímku je mladá žena Kee, jejíž mladší bratr Taabe se má jednoho dne stát náčelníkem. Kee by ráda prokázala, že má válečnické schopnosti, nehledě na postavení jejího bratra a její pohlaví. Patriarchální kmenové společnosti se to příliš nezamlouvá, avšak když do oblasti přiletí lovit Predátor, dostane hrdinka jedinečnou příležitost se prokázat.

Snímek připravuje režisér Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10, seriál The Boys). Se scénářem mu pomáhal Patrick Aison (seriály Jack Ryan, Treadstone). Natáčení by mělo začít letos v létě.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: AVP Galaxy, Discussing Film

Galerie: 2

Predátor 5 našel představitelku hlavní role | Fandíme filmu Predátor 5 našel představitelku hlavní role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest