15 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu 20. týdne

Foto: Universal Pictures, Netflix

Žena v okně spatřila první místo žebříčku nejsledovanějších filmů týdne na Netflixu, mezi seriály kralovala druhá řady animované antologie Love, Death & Robots.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (20. týden)

Žena v okně s Amy Adams sesadila animovanou Rodinu na baterky z čela sledovanosti Netflixu. Češi si hojně pouštěli také akční komedii z roku 2013, R.I.P.D. s Ryanem Reynoldsem, první část Padesáti odstínů a Netflix originál Kyslík.

15. Angry Birds ve filmu 2
14. Co jsme viděli, co jsme slyšeli
13. 8. míle
12. Království
11. Děsivý dům
10. Wanted
9. Attila
8. Nekonečná láska
7. Tučňáci z Madagaskaru
6. Jsem všechny dívky

5. Kyslík

Liz se probudí v kryokomoře a musí si rychle vybavit, kdo vlastně je, aby se dostala ven, než jí dojde kyslík.

4. Padesát odstínů šedi

Boháč a mladá, nezkušená studentka se po hlavě vrhají do intenzivního vztahu založeného na zkoumání erotických extrémů.

3. R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů

Zavražděný polda se po smrti přidává k Útvaru Rozhodně Neživých Agentů. Tahle speciální jednotka je poskládaná z nemrtvých a pomáhá nedávno zemřelým přejít na onen svět.

2. Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva.

1. Žena v okně

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna.

15 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (20. týden)

Češi se konečně dočkali titulků u nové řady Castlevanie, nejsledovanějším seriálem týdne je ale antologie Love, Death & Robots, která se nedávno dočkala druhé řady. Pozornost si zasloužila také polská série Sexify, superhrdinský počin Jupiter’s Legacy nebo fantasy Světlo a stíny.

15. Méďa a lumíci
14. Jurský svět: Křídový kemp
13. Deadly Class
12. Koruna
11. Černá listina
10. Lucifer
9. The Circle – USA
8. Halston
7. Kdo zabil Saru?
6. Nevina

5. Castlevania

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. Podle klasické počítačové hry.

4. Světlo a stíny

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

3. Jupiter’s Legacy

Jsou první generací superhrdinů. Ale jak předávají štafetu svým dětem, přibývá sporů – a stará pravidla přestávají platit.

2. Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity.

1. Love, Death & Robots

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. Sledovat zásadně v soukromí!

Pokračuj na přehled nejsledovanějších titulů na Netflixu z minulého týdne