eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Prezident Sportingu slibuje fanouškům: Ronaldo se vrátí domů

Autor:
Datum: 24. 5. 2021

Odehraje v neděli Cristiano Ronaldo svůj poslední zápas za Juventus? V případě neúčasti Staré dámy v příštím ročníku Ligy mistrů je dost možné, že ji legendární Portugalec opustí. S otevřenou náručí jej přivítají ve Sportingu Lisabon.

Nedávno vstřelil Ronaldo svůj stý gól v černobílém dresu Juventusu a v týdnu získal svůj první pohár Coppa Italia, další trofej už ale dost možná nepřidá. Dvojnásobný italský mistr totiž v létě s největší pravděpodobností Juventus opustí. Jisté to sice není, momentálně to ale vypadá, že Ronaldo z Juventusu spíše odejde.

Mezi nejvážnější zájemce o jeho služby patří Manchester United, kde zažil Ronaldo šest krásných let, a Paris Saint-Germain. Kromě toho ale přichází v úvahu návrat do Sportingu Lisabon, kde vyrůstal. Zde se totiž moc neprosadil, sotva se totiž o jeho talentu svět dozvěděl, tak byl Ronaldo hráčem Manchesteru United. Sir Alex Ferguson měl na jeho talent čich dříve než kdokoliv jiný.

To by mohl Ronaldo napravit. Domů by se vrátil jako legenda, která nemá v portugalských dějinách obdoby, navíc do velmi silného týmu, Sporting je totiž čerstvým portugalským mistrem. K návratu do portugalské metropole hráče přemlouvala údajně už i jeho matka. Ronaldovi je třicet šest let a měl by tak zcela jistě právo odejít z nejsledovanější fotbalové scény, v Portugalsku by ovšem stále působil na vrcholové úrovni.

Asi neexistuje jediný fanoušek Sportingu, který by se bránil jeho návratu. A to potvrzuje i samotný prezident klubu, kde Ronaldo vyrůstal. “Jsem si jistý, že jednoho dne se Cristiano vrátí,” těší se Frederico Varandas. Zda se ale pětinásobný vítěz Ligy mistrů stane hráčem Sportingu už letos je otázka. Šance je ale větší než kdy jindy v minulosti.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace