Moderátorka Novy Czadernová: Nejistý návrat do hlavních zpráv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moderátorka Novy Czadernová: Nejistý návrat do hlavních zpráv!

Renáta Czadernová
Renáta Czadernová (TV NOVA)

Poté, co se Renátě Czadernové (36) narodila druhá dcera, se moderátorka vrátila na televizní obrazovky pouze v dopoledních a odpoledních zpravodajských relacích. Hlavní zprávy po ní převzala Iveta Vítová (38), která však nyní také odchází na mateřskou. Návrat Czadernové se ovšem stále nekoná…

„Teď, když mám dvě děti, tak mám pracovní jen jeden týden v měsíci. Ten je ale velmi intenzivní, protože kromě zpráv nám přibyla ještě práce na TN Live, což je vlastně novinka, že vysíláme online. To mi pak jezdí s dětmi pomáhat maminka z Ostravy, ale podílí se i rodiče mého muže anebo on, protože momentálně má home office,“ prozradila moderátorka webu Super.cz.

Maminka čtyřleté Adélky a skoro dvouleté Karolínky je již dva roky zasnoubená. Své ANO zatím ještě nevyslovila. „Já se vlastně podruhé ani vdávat nechtěla, ale se dvěma dětmi jsem to přehodnotila. Kdy k tomu dojde, ale zatím netuším,“ vysvětlila Czadernová.

Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání

Video se připravuje ...

Po dočasném odchodu ji v hlavní zpravodajské relaci nahradila Iveta Vítová (38). Ta však bude brzy odcházet na mateřskou dovolenou. Znamená to tedy návrat do starých kolejí? „Myslím, že to není otázka na mne. Za mnou nikdo s žádnou informací nepřišel, takže nevím," dodala Renáta Czadernová.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.