Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2021 10:18
Čas čtení 1:50
Viktor Kniš

S Drakem přebral cenu Billboard Music Awards pro umělce desetiletí plačící syn, DaBabymu pustili při přebírání ceny Post Maloneho

S Drakem přebral cenu Billboard Music Awards pro umělce desetiletí plačící syn, DaBabymu pustili při přebírání ceny Post Maloneho
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
NEWS
Uložit Uložené

Předávání prestižních cen se neslo ve znamení covidových opatření, i přesto jsme se dočkali několika zajímavých momentů.

Raper DaDaby vyhrál cenu za svou skladbu Rockstar v rámci Billboard Music Awards v kategorii nejstreamovanějších skladeb. Produkce se však postarala o ne zrovna povedený moment, na který budou všichni zúčastnění vzpomínat ještě velmi dlouho.

Během DaBabyho přesunu na pódium pro prestižní cenu totiž režie pustila skladbu Rockstar, avšak od jiného interpreta. Namísto současného hitu mladého hitmakera začala hrát skladba se stejným názvem od Posta Maloneho. „To jsem já, to jsem já, budu se s tím muset naučit žít,“ konstatoval mladý raper, zatímco dohrávala skladba, jejíž není autorem. 

Domů
Sdílet
Diskuse