DomůNovinkyKapr o váze 32 kilo z českého jezera! Rybář jej chytil v poslední den...

Kapr o váze 32 kilo z českého jezera! Rybář jej chytil v poslední den výpravy

- Reklama -

Neskutečného šupináče ulovil rybář na populárním jezeře Štít. Gigantický šupináč s přehledem přesáhl magickou hranici 30 kilogramů. Kolik tato krásná ryba přesně vážila? Rovných 32 kilogramů! Z celé fotografie se pak tají dech i proto, že kapr byl opravdu ve skvělé kondici. Tohle je ryba, kterou by si chtěl potěžkat každý rybář! Úspěšnému rybářovi posíláme gratulaci!

Redakce InRybar.cz, ilustrační foto: Jezera Štít

Jezero Štít je populární vodou, na kterou míří rybáři z celé republiky. A není se čemu divit! Právě v této lokalitě žijí opravdu nádherní kapři. A jsou mezi nimi i takoví, kteří přesahují hranici 30 kilogramů váhy. Jako tento šupináč, jehož váha byla 32 kilo!

Fotografie obrovského kapra se objevila na oficiální stránce jezera Štít na facebooku. U ní se objevila informace o tom, že tento kapr úspěšnému rybářovi zabral v poslední den jeho výpravy. „CarpTeamTraverza a jejich rybářské soustředění na Jezerech Štít. Poslední den výpravy jim přišel rekordní šupík 32 kg! Posíláme velkou gratulaci!“ stojí u fotografie krásného kapra.

O této rybě jsme psali na magazínu InRybar.cz i na začátku dubna, kdy se ji rovněž povedlo ulovit, akorát na váze 31,7 kilo. „Dva měsíce zámrz, potom zákaz a teď velmi omezený režim rybolovu.  Na břehu tak máme v letošním roce sotva 10 kaprů. Ovšem! Mezi nimi se z ničeho nic ukázalo tohle monstrum s vahou 31,7 kg! Oba přítomní správci rybu převážili a stali se svědky nového rekordu Štítu!“ uvedl provozovatel jezera Štít.

Jezera Štít: Tvoří tři na sebe navazující jezera (pískovny) o celkové výměře 62 ha (44,4 ha, 10 ha a 7,6 ha), která se nacházejí v příjemném prostředí borového lesa, nedaleko Chlumce nad Cidlinou, mezi obcemi Pamětník a Štít. Průměrná hloubka je kolem 2,5 metru s maximem až 4 metry.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -