<

Sportovní manažeři zvolili All-Star tým Chance ligy za sezonu 2020/2021

24. května 2021, 20:00

Marek Hedbávný

Na základě hlasování sportovních manažerů vyhlašujeme All-Star tým za uplynulou sezonu Chance ligy. Jsou v něm brankář Pavel Jekel, obránci Jakub Husa se Zachem Fryem a útočníci Tomáš Čachotský, Tomáš Plekanec a Matěj Beran.

Pavel JEKEL (G, SK Horácká Slavia Třebíč)
Jako vítěz hlasování sportovních manažerů o nejlepším brankáři sezony měl logicky místo v All-Star týmu zajištěné. Patřil k nejvytíženějším gólmanům soutěže a třeba v úspěšnosti zákroků skončil na druhém místě.

Jakub HUSA (O, SC Kolín)
Nejlepší střelec mezi beky a současně nejproduktivnější obránce základní části. Husa získal Cenu Ondřeje Buchtely pro nejlepšího zadáka soutěže a pochopitelně nemůže chybět ani v All-Star týmu.

Zachary FRYE (O, Rytíři Kladno)
Kladno má jako jediný klub v All-Star týmu dva zástupce. Není divu, když splnilo svůj předsezonní cíl a postoupilo do extraligy. Frye byl přestupovou trefou, Rytíři si opravdu umí vytipovat zahraniční posily.

Tomáš ČACHOTSKÝ (Ú, HC Dukla Jihlava)
Skončil na třetím místě v hlasování o nejlepšího hráče play off, tradičně produktivní byl i v základní části. Tomáš Čachotský dokazuje, že na profesionální úrovni může hrát ještě iks let.

Tomáš PLEKANEC (Ú, Rytíři Kladno)
Na centru letos byla v All-Star týmu opravdu obrovská konkurence. Spoustu hlasů dostali i Patrik Miškář s Ladislavem Bittnerem, středním útočníkem v ideální sestavě sezony se ale stal kladenský kapitán Tomáš Plekanec.

Matěj BERAN (Ú, HC Stadion Litoměřice)
V hlasování o nejlepším útočníkovi sezony skončil třetí, na křídlo tedy měli manažeři jednoduchou volbu. Beran mimo jiné vyhrál kanadské bodování Chance ligy. 

All-Star týmy Chance ligy

2020/2021 – Pavel Jekel (Třebíč) – Jakub Husa (Kolín), Zachary Frye (Kladno) – Tomáš Čachotský (Jihlava), Tomáš Plekanec (Kladno), Matěj Beran (Litoměřice).
2019/2020 –
Lukáš Klimeš (Přerov) – Patrik Marcel (Litoměřice), Pavel Pýcha (České Budějovice) – Daniel Voženílek (Litoměřice), Roman Pšurný (Přerov), Tomáš Šmerha (Slavia)
2018/2019 – Lukáš Klimeš (Přerov) – Ondřej Slováček (Vsetín), Jiří Říha (Kladno) – Ladislav Zikmund (Kladno), Marek Račuk (Prostějov), Luboš Rob (Vsetín)

Individuální ceny v Chance lize za sezonu 2020/2021

Cena Tomáše Zelenky: ?
Nejlepší brankář:
 Pavel Jekel (SK Horácká Slavia Třebíč)
Cena Ondřeje Buchtely pro nejlepšího obránce: Jakub Husa (SC Kolín)
Nejlepší útočník: Tomáš Plekanec (Rytíři Kladno)
Nejlepší junior: Michal Gut (HC Baník Sokolov)
Cena Karla Metelky pro nejlepšího trenéra: Viktor Ujčík (HC Dukla Jihlava)
Hráč play off: Maxim Žukov (HC Dukla Jihlava)
All-Star tým: Pavel Jekel (SK Horácká Slavia Třebíč) – Jakub Husa (SC Kolín), Zachary Frye (Rytíři Kladno) – Tomáš Čachotský (HC Dukla Jihlava), Tomáš Plekanec (Rytíři Kladno), Matěj Beran (HC Stadion Litoměřice).
Cena Radka Nováka za oddanost hokeji: ?

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz