Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nečekaný rozvod Lucie z Výměny s vrahem Michalem: Všechno je úplně jinak, tvrdí

Lucie z Výměny manželek se provdala za usvědčeného vraha Michala.
Zdroj: Archiv Lucie a Michal Navrátilovi / koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
pravda

Nezapomenutelná účastnice Výměny manželek letošního roku Lucie Navrátilová oznámila na svých sociálních sítích, že se po třech měsících rozvádí se svým manželem Michalem, který se prý "kurvil a podobně." Nyní Lucie pro redakci eXtra.cz potvrdila, že je vše jinak a pouze si chtěli vystřelit z lidí.

Nejen o opravdovou lásku, ale zdá se, že také o zábavu mají osminásobná matka Lucie z Výměny manželek a její novomanžel Michal Navrátil postaráno.

"Ahoj přátelé, dnešním dnem 23.5.2021 jsem sepsal žádost o rozvod s mou ženou. I přesto, že ji šíleně miluji, jsem nucen se s ní rozvést," oznámil překvapivě Michal na sociálních sítích. Rozvod později potvrdila i sama Lucie. "Omlouvám se, ale bohužel zítra žádám o rozvod já s Michalem," uvedla. A dodala i důvod jejich rozvodu: "Kurví se a podobně," zaútočila slovně na svého manžela.

Vše je jinak

Ještě nedávno se přitom snažili o vlastní miminko, plánovali líbánky a vodili se za ruce jako zamilované hrdličky. I tohle jsou důvody, kvůli kterým mnoho lidí oznámení rozvodu překvapilo.Ty ovšem nyní možná zas tolik nepřekvapí, že informace o rozvodu a podvádění měly být pouze žert.

"Nerozvádíme se, byl to chyták na lidi," uvedla Lucie. Zdá se, že smysl pro humor tomuto páru skutečně v životě nechybí. Proč si ale z lidí vystřelili, tím se prozatím nepochlubili.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy