Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič vypil litr rumu, pak policistům zapózoval při focení

Ivančičtí policisté si při nedělní ranní kontrole posvítili na řidiče podezřelého auta bez registračních značek. Muž, který nikdy neměl řidičský průkaz, nadýchal přes tři promile. Překvapeným policistům přiznal, že vypil litr rumu, který prokládal vínem.

Nedělní brzká ranní projížďka se příliš nepovedla řidiči v Moravských Bránicích. Policisté si všimli podezřelého Fordu bez registračních značek a v evidenci zjistili, že auto dávno nemá na silnicích co dělat. Jednalo se tak spíše o sbírku náhradních dílů na kolech,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka. Řidič navíc nikdy nevlastnil řidičský průkaz.

Jenže ve špatném stavu nebylo jen auto. Policistům bylo už od prvního pohledu a charakteristického zápachu jasné, že se třiadvacetiletý řidič před jízdou posilnil alkoholem. „Přístroj mu při odborném měření ukázal hodnotu převyšující tři promile. Mladík za volantem přiznal, že vypil více než litr rumu, který navíc prokládal vínem,“ doplnil Chaloupka. Opilý muž si ale z policejní kontroly vrásky nedělal a při focení s kamarádem ještě zapózoval. Muž je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až rok za mřížemi.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, opilost, řidič, focení, rum, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vypil litr rumu, pak policistům zapózoval při focení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.