INFOSERVIS: Je tady pro vás nová věrnostní kampaň. V obchodech společnosti Tesco...

INFOSERVIS: Je tady pro vás nová věrnostní kampaň. V obchodech společnosti Tesco začali řádit Mimoni

 

Tesco spustilo novou věrnostní kampaň, ústředními postavami jsou oblíbené plyšové postavičky Mimoňů. Pamatujete si roztomilé, ale trochu nemotorné nohsledy padoucha Grua z filmů Já, padouch a Mimoni? Právě na ně se můžete v obchodech Tesco těšit až do 27. července 2021.

Mimoně si můžete zakoupit za sníženou cenu s nálepkami Clubcard, nebo za plnou cenu bez Clubcard. „Zákazníci obdrží jednu nálepku za každých 200 Kč nákupu, přičemž s 10 nálepkami zaplatí doplatek 109,90 Kč za jednoho Mimoně. S 20 nálepkami doplatí již pouze 59,90 Kč. Plyšové postavičky si lze zakoupit také bez nálepek a Clubcard, a to za 375 Kč,“ vysvětluje Zuzana Jedličková, manažerka věrnostní programů Tesco. Nálepky je možné sbírat na papírové kartičky nebo přímo jako e-nálepky v aplikaci Clubcard. Papírové a e-nálepky nelze navzájem kombinovat.

V Tescu potkáte Mimoně, které znáte z filmů. Banana Kevin patří k největším lídrům všech Mimoňů. I právě proto si pro sebe zabral Mimoni nejoblíbenější ovoce – banány. Ty jsou stejně jako Kevin neodolatelné a plné energie. Mrkvička Tim dělá čest svému jménu, protože je už od pohledu sladký. Uvidíte, kolik zábavy si s ním užijete. Jahůdka Bob vás okouzlí svou roztomilostí. Je to prostě jahodový Mimoň k nakousnutí. Přesně jako zralá jahoda. Jablíčko Carl je neustále obklopen svými kamarády, protože jablko nikdy nespadne daleko od Mimoně. Ananas Tom vám zaručí exotické prázdniny, ať už je strávíte kdekoliv. S Avokádo Stuartem je každá chvíle výživná jako avokádo a nabije vás skvělými zážitky. Paprikoň Dave je výborný parťák. A pokud se společně ocitnete v nesnázích, umí být pěkně ostrý. Ostatně jako správná paprika. Rajčátko Jerry nezná nudu. Je vždy svěží a vnese do vašich letních dnů šťávu.

Nezapomeňte při nákupu v obchodech Tesco sbírat vaše věrnostní nálepky a nasbírejte je všechny. Kampaň trvá do 27. července 2021 nebo do vyprodání zásob.

(tztesco)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře