BudKocka.cz logo

Brilliant coco: Péče na bělení zubů

Krása Zuby Články Recenze Soňa 25. května 2021
Brilliantcoco recenze

Krásné a bílé zuby jsou naší vizitkou, kterou si můžeme trochu vylepšit nejen návštěvou zubní kliniky a profesionálním bělením zubů, ale i jinými šetrnějšími způsoby. Třeba exkluzivním Brilliantcoco.

Barva zubů se časem mění. Může za to časté pití kávy, čaje a červeného vína, k tomu se připojí naše stravování nebo braní léků. Dále ji ovlivňuje pití alkoholu a kouření.

Příroda nám ale nabízí plno věcí, které často přehlížíme. Zbytečně. Raději využíváme chemické postupy místo toho, abychom se k ní vrátili a využili jejich tajů. Jsou pro nás šetrnější a levnější.

Jedním z nich je i čistění a bělení zubů přírodním způsobem za využití ajurvédských postupů. Unikátní produkt Brilliantcoco nabízí speciální péči, díky které vaše péče o zuby dostane nový rozměr. Podívejte se na více informací na tuto stránku.

☑️ Co je Brilliantcoco?

Brilliant coco je přírodní péče o zuby, která nabízí nejen naturální zubní pastu, ústní vodu, bambusové kartáčky, ale také olej na speciální techniku oil pulling. Díky těmto produktům se budete starat o své zuby přirozeným způsobem. Další informace se dozvíte na této stránce.

brilliantcoco sada recenze

Speciální sada v sobě zahrnuje všechny důležité prvky péče. Získáte ji v tomto e-shopu

Přírodní péče Brilliantcoco je zcela veganská, zlepšuje zdraví zubů, odstraňuje zápach z úst a k tomu rovněž bělí zuby. Zářivý úsměv už nebude nedosažitelné meta. Stačí následovat správný postup a pak využívat toho, co nabízí příroda.

☑️ Jak probíhá péče o zuby s Brilliant coco?

Zapomeňte na zubní péči, kterou jste znali doteď, a vyzkoušejte unikátní koncept čištění zubů s Brilliantcoco. Na základě poznatků získaných v přírodě a ajurvédě ve spojení s tímto produktem je postup na čištění zubů poněkud jiný.

Postup je ráno malinko složitější než večer, ale správná péče o zuby se určitě vyplatí. My se na něj podíváme.

✅ 1. Ráno: Vyčistěte si jazyk

Ráno nalačno vyčistěte si jazyk bambusovým kartáčkem od Brilliant coco. Odstraníte z něj povlak a bakterie, které se tam vytvořily přes noc.

✅ 2. Převalování olejem

Následně do úst aplikujte jedno balení olej Brilliantcoco, který v ústech převalujte 5 - 15 minut. Poté olej vyplivněte a vypláchněte si ústa teplejší vodou, ať dojde k jeho odstranění. Olej používejte před jídlem a čištěním zubů, v žádném případě ho nepolykejte.

✅ 3. Čištění zubů pastou

Dalším krokem je čištění zubů pastou Brilliantcoco, kterou naneste na bambusový zubní kartáček. Stačí množství pasty jako kulička hrášku. Pastu nanášejte bambusovou špachtlí, v žádném případě nezabořte kartáček do nádobky pro rychlejší nabrání pasty. Tímto byste ji znečistili.

Zuby čistěte správnou technikou, nezapomeňte na místa vzadu, žvýkací plochy a vnitřní stranu.

✅ 4. Ústní voda na závěr

Na závěr celého tohoto procesu si vypláchněte ústa ústní vodou Brilliant po dobu 30 vteřin. Vodu nepolykejte a na konci ji vyplivněte. Ranní rituál je tudíž u konce.

☑️ 1. Večer: Vyčistěte si zuby zubní pastou

Před spaním je čištění trošku jednodušší. Vyčistěte si zuby pomocí zubní pasty od Brilliantcoco. Opět na kartáček naberte špachtlí menší množství pasty a vyčistěte si zuby a vypláchněte vodou.

☑️ 2. Ústní voda na konec

Na konec tohoto procesu ústa vypláchněte ústní vodou po dobu půl minuty a vodu vyplivněte. Vyvarujte se jejího polykání. Večerní zubní péče je u konce.

✅ Brilliantcoco set

Set Brilliant coco obsahuje všechno, co potřebujete na dva týdny. Najdete tam naturální zubní pastu, oil pulling na 2 týdny, bambusový zubní kartáček a bambusový čistič jazyka. A to vše za výhodnou cenu. K dostání je zde.

brilliantcoco sada set recenze

Zabalený set Brilliantcoco. Získáte ho v tomto e-shopu

Tato sada obsahuje důležité pomůcky, ke správně provedenému čištění zubů. Neobsahuje ale žádnou ústní vodu. Všechny potřebné prvky v ní najdete v krásně zabalené krabičce.

Najdete tam:

brilliant coco sada set recenze

Rozbalený set Brilliant coco. Získáte ho v tomto e-shopu

☑️ Co je oil pulling?

Převalování oleje v ústech neboli oil pilling je stará ájurvédská metoda, která pomáhá detoxikovat ústní dutinu i tělo. Jedná se o významný krok při péči o zuby. Probíhá nalačno panenským olejem. V tomto případě se používá panenský kokosový olej, ke kterému byl přidán výtažek máty.

Kokosový olej působí antibakteriálně a má bělící efekt. V ústní dutině se vyskytuje velké množství bakterií, přičemž se mnoho z nich neřadí k těm potřebným.

Olejový výplach funguje na principu, že se škodlivé bakterie přilepí k molekulám oleje a vy jej následně vyplivnete. Tímto procesem posílíte nejen ústní dutinu, ale i imunitní systém.

Olejová očista probíhá tak, že olej Brilliantcoco, který je v malém praktickém sáčku, aplikujete do úst a následně ho tam převalujete 5 - 15 minut. Poté ho vyplivněte a ústa si vypláchněte teplou vodou, ať se pořádně zbavíte přebytečného oleje. Olej je nejprve trošku tužší, ale vlivem teploty se stane tekutým.

Jaké má oil pulling výhody?

brilliant oil pulling olej

Olej na oil pulling naleznete v praktických sáčcích. Získáte ho v tomto e-shopu

Oil pulling - balení na 2, 4 nebo 6 týdny

Speciální sada označována jako kurz s kokosovým olejem a výtažkem máty je určena na oil pulling. Balení je určeno na 2, 4 nebo 6 týdnů a obsahuje na každý den 2x olej v praktických malých sáčcích s jednou dávkou (10 ml).

K největšímu balení získáte i dárek v podobě bambusového zubního kartáčku. Navíc vás potěší výhodná cena. Získáte tři papírové tubusy, ve kterých jsou naskládány malé sáčky.

Olej snadno použijete nejen doma, ale i kdekoliv na cestách. O svou ústní dutinu se tak budete moct neustále starat.

☑️ Zero waste Zubní pasta Brilliant coco

Unikátní zubní pasta Brilliantcoco je veganská zubní pasta, která obsahuje kokosový olej a aktivní černé uhlí. V této kombinaci se dokonale využijí účinky těchto dvou látek. Kokosový olej má antibakteriální efekt, pomáhá likvidovat bakterie, které se podílí na vzniku zubních kazů a zánětů dásní. Černé uhlí zase pomáhá odstraňovat zabarvení skloviny, zápach z dutiny ústní a podílí se na úpravě pH.

Tato pasta není balena v klasické tubě, ale ve skleněné nádobě, aby zůstala déle čerstvá a nejlépe využitelná. Pasta je veganská a zero waste.

Nabírání pasty je jednoduché a probíhá pomocí špachtle, kterou naberete malé množství (asi tak malé jako hrášek) a následně si čistíte zuby.

Jaké má výhody?

brilliant coco pasta

Pasta BrilliantCoco ve sklenici. Získáte ji v tomto e-shopu

Složení pasty: Aqua, Cocos Nucifera, Xylitol, Bentonite, Solum Diatomeae, Activated Charcoal, Sodium Bicarbonate, Mentha Spicata, Mentha Piperita, Gaultheria procumbens essential oil, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Tea Tree), Citric Acid, Panax Ginseng Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

☑️ Naturální ústní voda

Přírodní ústní voda BrilliantCoco je další důležitou součástí zubní hygieny. Nachází se v ní kokosový olej a aktivní černé uhlí, aby byla dostatečně funkční. V ústní vodě se nacházejí jen přírodní látky, neobsahuje alkohol, SLS a PEG. Výhodou je, že veganská, přírodní a zero waste.

Její použití je zcela snadná. Jakmile si vyčistíte zuby, použijte ústní vodu. Ústa si vodou vyplachujte zhruba půl minuty a poté ji pořádně vyplivněte.

☑️ Zubní kartáček

Součástí zubní péče Brilliantcoco je i bambusový zubní kartáček. Rukojeť je vyrobena z přírodního organického bambusu (moso bamboo) a štětinky neobsahují BPA. Štětinky jsou rovné, husté a zároveň měkké.

Správně tvarovaný kartáček společně s dobrou technikou a pastou odstraní ze zubů všechny nevítané bakterie a plak. Tento má navíc rukojeť vyrobenou z bambusu, který se v přírodě rozloží.

☑️ Bambusový čistič jazyka

Speciální kartáček, který je určen na jazyk, je vyrobený z organického bambusu (moso bamboo) a štětinek, které neobsahují BPA. Bambusová rukojeť je rozložitelná.

Na čištění jazyka se často zapomíná, přitom se jedná o důležitou součást zubní hygieny. Na jazyku zůstává povlak s bakteriemi, které ovlivňují vznik zubního kazu a zápachu z úst. Pokaždé je nutné společně s čištěním zubů čistit i jazyk.

Tento kartáček má speciální hlavici, která je určená právě na čištění jazyka. Pravidelným čištěním odstraníte z jazyka škodlivé látky a bakterie, ovlivníte zápach z úst, vylepšíte si chuť a obecně ovlivníte i zdraví dutiny ústní.

brilliant coco kartáček čistič

Bambusový kartáček a čistič jazyka. Získáte je v tomto e-shopu

✅ Jaká má pozitiva a negativa?

Podívejme se na klady a zápory u zubní péče s Brilliantcoco, které jsem pro vás vybrala.

✅ Časté otázky a odpovědi

Co se nachází v produktech Brilliant coco?

Hlavní složka zubní pasty je kokosový olej a aktivní černé uhlí, v balení na oil pulling najdete rovněž kokosový olej.

Jsou vhodné pro vegany?

Ano, tyto produkty jsou vhodné pro vegany, jelikož neobsahují žádnou živočišnou složku.

O kolik odstínů vybělí zuby?

Nedá se přesně říct, o kolik odstínů tyto produkty vybělí zuby. Záleží na délce používání této značky, vaší pečlivosti a na aktuálním stavu zubů. Někomu je může vybělit lépe, někomu hůře. Vždy záleží na mnoha aspektech. To je tak ale všude.

Můžu používat pouze zubní pastu?

Pokud nechcete používat všechny produkty, můžete používat jen ty, které aktuálně potřebujete. Zrovna přírodní zubní pasta je 100% veganská, obsahuje kokosový olej a aktivní černé uhlí, které mají mnoho pozitivních účinků.

Kde se dají tyto produkty koupit?

Produkty Brilliant coco levně zakoupíte v tomto eshopu. Aktuálně tam nabízejí produkty za nízké ceny nebo ve zvýhodněných sadách.

Je to ZERO WASTE?

Obaly jsou vyrobeny převážně z přírodních materiálů, nádobka s pastou je skleněná a rukojeti kartáčků bambusové, které jsou snadno rozložitelné.

Jedná se o chemické čištění zubů?

Ne, bělení zubů probíhá pouze na přírodní bázi. Výrobky obsahují kokosový olej a aktivní černé uhlí, které mají vliv na bělení přírodní cestou.

✅ Jaké jsou recenze a zkušenosti?

Uživatelé mají s Brilliant coco převážně kladné zkušenosti. Chválí si chuť produktů a jejich účinky. Podívejte se na další zkušenosti.

brilliantcoco sada recenze

Produkty ze sady. Získáte je v tomto e-shopu

✅ Jaká je cena?

Cena jednotlivých produktů je přiměřená vzhledem k tomu, co tím získáte. V sadě produkty vyjdou mnohem levněji než samostatně. Občas vás potěší akce nebo sleva. Navíc pokud byste chtěli, můžete využít slevový kupón, kód na 5% slevu je BRILLIANTCOCO5. Kód uplatníte pouze v oficiálním e-shopu na adrese www.brilliantcoco.cz.

✅ Shrnutí na závěr

Přírodní a veganské produkty Brilliantcoco vypadají velice zajímavě. Pomáhají vybělit zuby za pomoci toho, co nám nabízí příroda. Nemusíte nikam chodit na chemické bělení zubů, za které zaplatíte vysokou částku, ale můžete využít sady Brilliantcoco.

Je sice pravda, že neuvidíte výsledky po jednom dni a musíte sami se svou zubní péči něco dělat, ale bělení v tomto případě probíhá přírodně. Může za to kokosový olej a aktivní černé uhlí.

Nespornou výhodou je cena, která je velmi přívětivá. Našla jsem, že s použitím kódu, navíc ušetříte, což vás určitě potěší. Když v eshopu zadáte slevový kupón BRILLIANTCOCO5, získáte slevu na nákup 5 %.

✅ Kde můžete Brilliantcoco koupit?

Produkty nebo celou sadu koupíte v oficiálním e-shopu www.brilliantcoco.cz. Nabízejí tam jak jednotlivé produkty, tak i sady za výhodnou cenu. E-shop nabízí rovněž rychlé doručení, zboží je skladem a perfektní ceny.





Názory k článku


To vypadá zajímavě, jdu do toho. Líbí se mi, že je to přírodní.
Anča, 30. května 2021

Napište, co si o tom myslíte