Chaloupková novou posilou Slunečné! Co Vandu čeká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Chaloupková novou posilou Slunečné! Co Vandu čeká?

Marek Lambora a Vanda Chaloupková se narodili jen 2 dny po sobě.
Marek Lambora a Vanda Chaloupková se narodili jen 2 dny po sobě. (Foto FTV Prima )

Role jak řemen. Vanda Chaloupková (30), kterou znají diváci Ulice, nastoupila jako nová postava do seriálu Slunečná. Má tajný a těžký úkol. Musí chránit jako bodyguard podnikatele Janka Linharta v podání Marka Lambory (26). Pod vedením kaskadéra Petra Drozdy (69) se učila vykopávat dveře, lámat stromy a střílet.

Dívku Evu najal John Linhart, který se o syna bojí kvůli albánské mafii. Znelíbil se totiž jednomu bossovi v podání démonického herce Pedraga Bjelici (58). Myslí si, že má podíl na smrti jeho bratra a to se jen tak neodpouští. Má na Janka spadeno. „Moc mě to baví, je to zajímavé natáčení,“ říká herečka. „Jsem ráda, že jsem se vrátila do ateliérů, ty lidi tady kolem znám. S Markem Lamborou jsme už spolupracovali,“ prozradila Vanda. Její Eva ale přivede podnikatele kvůli tomu, že musí být v těsné blízkosti Janka, do prekérní situace. Přece jen je to pohledná mladá dívka. Na Vandu si ale diváci ještě pár dílů počkají.

Slunečná: Svatba Lucie Benešová a Jana Šťastného

Video se připravuje ...

Společná oslava

Vanda s Markem slavili na place narozeniny. Mají je jen dva dny po sobě. Od Primy dostali marcipánové dorty, o které se rozdělili s kolegy i se štábem.

Chaloupková v První republice. Video najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.