Hlavní obsah

Jedna věta a můžete dát novému protějšku okamžitě sbohem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Navazování nových vztahů v době pandemie rozhodně není nic jednoduchého, už brzy se ale opět rozjedou organizované seznamovací večery, v rámci kterých mají účastníci možnost poznat nového partnera, kamaráda či milence. V dnešním dílu Guláše jsme si s Martinou a Verčou povídali o fenoménu „speed datingu”. Dozvíte se, čím rychlé seznamování určitě nezačínat, a poznáte příběh, který dokazuje, že za pět minut v cukrárně se vám od podlahy může změnit život.

 
Článek

Sednete si ke stolu a během večera se u vás vystřídá několik potenciálních partnerů. Máte vždy pět minut na to, abyste udělali první dojem, zazvoní zvoneček, rychle napsat poznámku o protějšku a střídat. Na konci večera v případě vzájemných sympatií dojde k výměně kontaktů. To je ve zkratce koncept takzvaného „speed datingu”, tedy večera, kdy zažijete hned několik velmi rychlých schůzek naslepo.

Poslechněte si v přehrávači výše povídání s organizátorkou takových večerů Martinou Žwak a Verčou Baštářovou, maminkou dvou chlapečků, jejichž rodiče se potkali právě v rámci rychlého rande naslepo.

A pokud nechcete, aby vám unikly další pikantní díly, které se budou týkat třeba nemonogamních vztahů či spojení sexu a politiky, pak sledujte instagramový profil Gulášovinky, kde najdete informace o chystaných dílech a dozvíte se množství zajímavostí.

Podcast Guláš

Pravidelný přísun rozhovorů, které nemají žádnou škatulku. Před kamerou se s moderátorem Kubou Štěpánkem objevují hosté ze širokého společenského spektra. Naladíte každý druhý čtvrtek na Podcasty.cz, Spotify nebo Apple Podcasts.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám