Přejít k hlavnímu obsahu
Zdeněk Neusar -

Frontman live stream: Hudební sektor v době pandemie a jeho výhledy

Místopředseda vlády Karel Havlíček a ministr kultury Lubomír Zaorálek budou hosty chystaného panelu Frontmana. Jak se povedla opatření v době pandemie? Jak co nejlépe uvést hudební svět zpátky do života? Jaké jsou výhledy hudebního sektoru do budoucna, aktuálně zejména na festivalové léto a klubový podzim? Také o tom bude panelová diskuze Hudební sektor v době pandemie a jeho výhledy, kterou ve formě live streamu chystáme na pondělí 31. května od 19.00 hodin.

Moderátorem večera připravovaného ve spolupráci s Kytary.cz a SAI bude Jakub Nový, Českou obec hudební budou společně s ním dále reprezentovat Jana Heřmánková, Alexandr Smutný a Marek Vohralík. Tedy lidé už od prvního loňského lockdownu zapojení do maratonu vyjednávání, jak to s lidmi pracujícími v oblasti hudby bude.

Zhlédnout diskuzi, ale také sami položit otázky, budete moct prostřednictvím live streamu na našem Facebooku, ale i na Youtube kanálu Kytary.czTwitch.tv.

Jana Heřmánková je jednatelkou firmy T Servis, která se zaměřuje na technickou realizaci hudebních vystoupení. Jana je také členkou asociací APPOK a AHP a aktivně se účastní jednání se státními institucemi.

Alexandr Smutný pochází z české hudební rodiny. Je členem hudební skupiny Jelen, se kterou získal mimo jiné i 2 ceny Anděl a nahrál 3 alba, která se záhy staly platinovými. Sedm let spolupracoval se Západočeským symfonickým orchestrem a dalšími tělesy a odehrál na 500 symfonických koncertů. Je zakladatelem firmy Soundsgate a ředitelem hudební školy Music Academy Prague.

Marek Vohralík je výkonný ředitel festivalové asociace FESTAS a pořadatel festivalu Let it roll. Intenzivně se v rámci FESTAS a ČOH věnuje problematice hygienických pravidel v době covidu.

Jakub Nový je předsedou České obce hudební a Svazu autorů a interpretů. Spolupracuje s firmou MusicJet, je kytaristou a baskytaristou kapely Die Kabbelka.

Na pondělí 7. června chystáme další jarní panelovku nazvanou Jak vymýtit amatérismus z české hudební scény. Ohlédnout se můžete i za našimi loňskými panelovkami, o životě hudebního manažera a distribuci hudby na internetu.

Tagy Frontman live stream Frontman live koronavirus Česká obec hudební Svaz autorů a interpretů Jakub Nový

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Zdeněk Neusar
Muziku miluju. Aktivně se kolem ní pohybuju už od druhé poloviny devadesátých let, kdy jsem začal organizovat první koncerty a vydávat fanzin. Frontman a jeho vedení pro mě byla a je výzva. Cesta dál. Znát mě můžete i z Radia 1 nebo festiva…
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY