InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pro Adélku se podařilo vybrat 210 tisíc korun!

 Autor: VK Jihostroj ČB.

    Autor: VK Jihostroj ČB.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Volejbalový klub Jihostroj České Budějovice byl partnerem letošního virtuálního ADRA běhu pro Adélku, do kterého se aktivně zapojili i samotní hráči. Cílem bylo vybrat 90 tisíc korun na odlehčený vozíček, který by umožnil snazší pohyb hendikepované Adélce. Vybraná částka 210 tisíc korun ale předčila všechna očekávání. Zástupci Jihostroje nemohli chybět u slavnostního předávání šeku, které proběhlo přímo u Adélky doma v Bavorovicích. Výše vybrané částky zaskočila všechny přítomné včetně dojaté maminky. Finální suma totiž pokryje nejen plánovaný odlehčený vozíček, ale také rehabilitace, které Adélce pomáhají postavit se na nohy.

Čtyřletá Adélka se narodila s rozštěpem páteře, ale je to velká bojovnice, která stále dělá pokroky. Od 9. do 19. května běhali pro Adélku také hráči A týmu Jihostroje. Výrazný příspěvek poslal Adélce i teprve patnáctiletý odchovanec volejbalového klubu Lukas Tóth, který Adélku navštívil spolu s marketingovým manažerem Matějem Mayerem a generálním manažerem Robertem Mifkou.

„Moc rádi jsme byli součástí této akce. Jsme pyšní na to, že se do ADRA běhu pro Adélku zapojilo tolik běžců i z řad fanoušků Jihostroje. Chtěl bych jménem našeho klubu všem moc poděkovat za to, že jsme se i v této nelehké době dokázali spojit a společně se podílet na úžasné věci. Věřím, že Adélce tento příspěvek pomůže a jednou se postaví na vlastní nohy," řekl v tiskové zprávě z klubu Robert Mifka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace