Letní kino otevře brány 4. června

Letní kino Háječek otevírá v pátek 4. června své brány. Diváky přivítá filmem Návrat do budoucnosti a hudebním předprogramem. Vstupné na filmové projekce je stejně jako loni 50 Kč a během léta se můžete těšit na téměř čtyři desítky filmů, koncerty a také divadla. Nově můžete přijít před filmem na večeři z grilu a dokonce film sledovat z lehátek. Již druhou sezónu má Letní kino Háječek nové provozovatele. Ti si letos pro návštěvníky připravili řadu novinek, na které láká Milan Pleva:

“Přijďte již klidně dvě hodiny před filmem a dejte si s přáteli nebo rodinou večeři z grilu. Připravili jsme pro vás posezení ve stínu pod stromy v západní části kina.” Další novinkou je “nultá” řada z lehátek pro diváky, kteří přijdou jako první. “Rozšířili jsme také Bistro Háječek o další výdejní místo, abychom eliminovali loňské fronty, kdy nás diváci překvapili úžasným zájmem,” dodává Milan Pleva a věří, že letošní zájem bude ještě větší. Promítat se bude v červnu od 21:30, ale brány se otevřou již v 19:00, abyste si mohli s přáteli, partnery nebo rodinnou užít letní večer se vším všudy. Vstupné na všechny filmy je 50 Kč a diváci si mohou vstupenky koupit online na www.kinohajecek.cz, aby nemuseli čekat ve frontě u pokladny.

První večer se můžete těšit na americkou komedii Návrat do Budoucnosti. Před filmem zahraje kapela Couple of Sounds. Druhý promítací den si vybrali film sami diváci. Hlasování na sociálních sítích Letního kina Háječek vyhrála česká komedie Vesničko má středisková.

Program letního kina v tiskové zprávě a na Facebooku Letního kina Háječek. 

 

Stránka byla upravena uživatelem Josef Šmejkal, 28. 5. 2021.