Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. května 2021 12:05
Čas čtení 1:10
Dominik Vetrák

Sleduj epické záběry z Horizon: Forbidden West pro PS5. Toto je skutečná next-gen grafika

Sleduj epické záběry z Horizon: Forbidden West pro PS5. Toto je skutečná next-gen grafika
Zdroj: Playstation Studios
TECH
Uložit Uložené

Sleduj první gameplay záběry z očekávané exkluzivity pro PlayStation 4 a Playstation 5.

Tvůrci konečně odhalili první gameplay záběry z očekávané exkluzivity Horizon: Forbidden West, která vyjde na PS4 a PS5 buď koncem tohoto roku, nebo začátkem příštího.

Hratelnost představili přes záběry na PS5, které vypadají absolutně kouzelně. Modely postav, animace obličejů se oproti jedničce podstatně zlepšily, stejně jako souboje s lidmi, které mnozí v jedničce kritizovali. V dvojce vypadají mnohem zajímavěji a komplexněji.

Doporučeno
Antonín Tripes: Vývoj mé hry byl těžší než Witcher 3. Bugy nestíháme opravit, i když o nich víme rok před vydáním (Rozhovor) Antonín Tripes: Vývoj mé hry byl těžší než Witcher 3. Bugy nestíháme opravit, i když o nich víme rok před vydáním (Rozhovor) 2. dubna 2021 14:30

Všichni byli zvědaví hlavně na to, jak bude hra vypadat. Nejde totiž o exkluzivitu pro PS5, ale i pro PS4. Tvůrci tak hru museli vyvíjet s tím, že musí běžet i na starém hardwaru s omezeními v designu. Neovlivnilo to však kvalitu textur, množství detailů na krátkou vzdálenost, ale ani v dálce, kvalitu animací postav a robotů a mnoho jiných věcí.

Horizon 2 zdaleka nevypadá jako cross gen hra (titul vycházející na starší i novější konzole).

Domů
Sdílet
Diskuse