Ondřej Kuchař
29. května 2021 • 18:19

Hlášky ze studia: válečný hrdina, novinář z protektorátu a férový KGBák

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už přes týden vás děním na hokejovém mistrovství světa v Rize provázejí experti, kteří přijali pozvání do studia webu iSport.cz. To začíná svůj přímý přenos vždy 25 minut před zápasy českého týmu na šampionátu, pokračuje mezi třetinami a po konci utkání. Marek Sýkora, Martin Ručinský a Jakub Koreis nabízejí ve spolupráci s hokejovými redaktory Sportu své pohledy na Pešánův tým a někdy pobaví i historkou z vlastní bohaté kariéry. Sestřih těch nejlepších interakcí vám teď nabízíme jako pozvánku na další přenosy ze studia iSport.cz.



„Z hlediska účastí na mistrovství světa jsme na tom všichni stejně: nikdy jsme si tam nezahráli,“ rýpne si ve studiu iSport.cz moderátor Tomáš Zetek do někdejšího extraligové hokejisty Jakuba Koreise. „Za druhé světové války jsme s tímhle zraněním normálně šli do boje,“ popisuje zase Marek Sýkora, jak nachytal při svém trenérském angažmá v Bělorusku místního řidiče. „Jdeme na pivo. Na jedno, samozřejmě,“ nabízí hokejový expert Sportu Miroslav Horák svůj recept na analýzu úvodní prohry českého výběru s Ruskem.

Studio pokračuje i v pondělí od 15.50 před zápasem českého týmu proti Dánsku: jeho hosty budou tentokrát olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa Martin Ručiský a hokejový expert deníku Sport Ondřej Kuchař.

Sýkora se vrátil ke kritice Vrány před dvěma lety: Od té doby už nesleduju reakce
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud