InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stoprocentní víkend! Hlubočtí Sokolové vyhráli i na hřišti Třebíče

TŘEBÍČ/HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Další parádní víkendové představení zakončili baseballisté Hluboké nad Vltavou dnes na půdě Nuclears Třebíč. Svěřenci trenéra Zdeňka Josefuse soupeře z Vysočiny porazili včera v obou domácích duelech v hlubockém podzámčí (11:5 a 3:2), aby stoprocentní minisérii dovršili dnešním venkovním vítězstvím 2:1. Na nadhazovačském poli odvedl parádní výkon James Boyce, oba bodové doběhy si Sokolové připsali v páté směně. Třebíč už jen snížila v osmé směně na konečný rozdíl jednoho bodu.

Třemi výhrami ve třech zápasech minisérie se Hluboká vrátila na druhé místo tabulky s bilancí 16 výher a 7 porážek (PCT 0,696) před brněnské Draky (0,636). Účast v TOP6, která se utká v nadstavbě o titul, už si Jihočeši definitivně zajistili včerejší první výhrou.

Do konce základní části čeká Hlubokou ještě poslední trojzápas základní fáze proti vedoucí Ostravě a dohrávka jednoho už třikrát odloženého utkání v Jablonci. Pak už vypuknou boje o titul, což u nováčka, jenž se letos mezi elitu vrátil po dlouhých 16 letech, čekal asi jen málokdo.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace