Léto s novinkami: Queens.cz a jejich značkové šaty

Léto s novinkami: Queens.cz a jejich značkové šaty

31. května 2021, Léto, novinky, Queens.cz, šaty, dámské šaty, značkové šaty

Sponzorované odkazy

Léto je čas hřejivých slunečních paprsků, teplých dní i nocí a dovolených. Je to také čas odhazování mnoha vrstev oblečení a odhalování kůže. Třeba nohou a rukou. Muži oblékají kraťasy a šortky a žen sukně a šaty. Právě na poslední jmenované se dnes zaměříme. Přivítejte léto v nových letních značkových šatech. Na Queens.cz je jich v novinkách celá hromada!

adidas Originals Tee Dress camo

Dámské šaty ze 100% bavlny od značky adidas Originlas s názvem Tee Dress camo budu důstojným kousek k přivítání léta. Jsou příjemné na nošení, volné a tím pohodlné, v army maskáčovém vzoru a se zajímavými detaily v podobě většího tisku na hrudi a krajky v délce zakončení šatů. Vyjdou vás na 1 999 Kč.

Sixth June Dress Rib Essential

Pak tu máme sexy fialové midi šaty Sixth June Dress Rib Essential ze směsi bavlny a elastanu, které obepnou tělo a svůdně zvýrazní jeho křivky. Jsou v provedení bez rukávů, s kulatým výstřihem a s jemným nápisem na hrudi. Vyjdou na 859 Kč.

Roxy A Night To Remember Dress

Ryze letní černé dámské šaty od značky Roxy s barevným all over letním motivem a rozevlátou sukní vás jistě potěší. Maxi délka krásně zaryje nožky, a spolu s motýlkovými rukávky nabízí maximální pohodlí a příjemné nošení. Šaty stojí 1 959 Kč.

Puma PBAE Tee Dress

Černé dámské šaty od značky Puma s názvem PBAE Tee Dress, mají decentní bílé logo na hrudi, možnost řasení na boku v délce, nabírané rukávky do gumy, a jsou ze 100% bavlny. Vydou vás na 1 299 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufete! Na Queens,cz najdete další nálož cool šatiček na léto.

Zdroj foto: Queens.cz Úvodní foto: Roxy Sweet Whisper Dress za 1 495 Kč

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu