InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Série bez porážky po sedmi zápasech skončila. Táborsko uzavřelo sezonu prohrou 0:2 s Žižkovem

Jiří Boula se snaží na Žižkovské něco vymyslet. Táborští ale v Praze příliš nehrozili a po sedmi neprohrách podlehli na závěr sezony 0:2. , Autor: Karolina Kabíčková

Jiří Boula se snaží na Žižkovské něco vymyslet. Táborští ale v Praze příliš nehrozili a po sedmi neprohrách podlehli na závěr sezony 0:2.     Autor: Karolina Kabíčková

PRAHA - K zápasu posledního kola FNL odjížděli fotbalisté Táborska v neděli v klidu. Záchranu si zajistili v minulém kole a na Proseku v souboji s Žižkovem hráli už jen o lepší umístění v konečné tabulce. Svěřenci trenéra Miloslava Brožka chtěli potvrdit pověst třetího nejlepšího týmu jara a prodloužit sedmizápasovou šňůru bez porážky, žižkovská Viktoria byla ale nad jejich síly. Ve druhém poločase se dvakrát hlavou prosadil žižkovský Mashike a porážka 0:2 byla na světě. Viktoria mohla zvítězit i výraznějším rozdílem, kapitán Daniel Pudil ještě nedal penaltu. Hosté od Jordánu se do šancí příliš nedostávali a nevstřelili ani gól. Žižkov je tak jediným týmem, s kterým Táborsko neuhrálo v letošní sezoně ani bod.

 

Výsledky posledního kola tabulkou příliš nezamíchaly a Táborsko skončilo na 11. místě. Kromě sestupujících Vyšehradu a Blanska skončil pod Táborskem ještě Varnsdorf.

FK Viktoria Žižkov – FC MAS Táborsko 2:0 (0:0), branky: 48. a 69. Mashike, rozhodčí Batík – Paták, Lakomý, ŽK (2-1): 44. Diviš, 77. Pudil – 66. Modou, 140 diváků.

FK Viktoria Žižkov: Soukup – Řezáč, Pudil (90. Hušek), Prebsl, Muleme – Súkenník, Richter (73. Batioja) – Diviš (73. Bezdička), Sixta (80. Bazal), Nabiyev (80. Ahamada) – Mashike.

FC MAS Táborsko: Slávik – Dybala (46. Penc), Navrátil, Holiš, Havrda (73. Janošík) – Boula, Modou – Tolno, Icha (64. Majka), Plachý (64. Provazník) – Čapek (73. Vozihnoj).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace