Moje šťastná hvězda

Osamělý herec nakonec našel vysněnou manželku

Moje šťastná hvězda

Zatímco se Tereza trápila, že je po rozvodu na všechno sama, Roman se znovu osudově zamiloval. Brzy následovalo zasnoubení a svatba.

Než se ROMAN VOJTEK (49) usadil po boku krásné PETRY VRASPÍROVÉ (33), tak z každého vztahu utekl. Za jeho přelétavost patrně může fakt, že mu brzy zemřeli oba rodiče.

Herec, zpěvák, tanečník a také moderátor Roman Vojtek (49) se narodil 14. dubna 1972 ve Vsetíně. Sice se nejprve vyučil seřizovačem obráběcích strojů a krátce pracoval jako soustružník, pak ale vystudoval muzikálové herectví na brněnské JAMU.

Věděl, že se jednou bude živit zpěvem

Všechno to začalo už v době, kdy byl Roman ještě kluk. Vojtkovi prý vždycky byli úplně průměrná rodina. Romanova maminka vypomáhala v mateřské škole a tatínek pracoval jako soustružník.

Roman býval zlobivé dítě, a tak ho rodiče přihlásili na gymnastiku. Zároveň se ale zbláznil do zpívání a tušil, že ho zpěv jednou bude živit. Bohužel, svým rodičům už to ale nestihl říct.

Brzy přišel o milovanou maminku

V době, kdy děti potřebují rodiče nejvíce, totiž Vojtek přišel o milovanou maminku. Romanovi bylo

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden