Důležitým atributem každého domova je klidná atmosféra a příjemné prostředí, ve kterém si odpočinete. Prostorem, kde byste měli sami sebe rozmazlovat nejvíce, je ložnice, obývací pokoj a koupelna. A právě na tuto místnost se zaměříme. Představíme vám produkty, díky kterým získáte takové malé domácí wellness.

Hydromasážní vana nebo sprchový panel

Prvkem, bez kterého se neobejde žádná koupelna, je vana či sprchový kout. Pokud chcete do svého domova zakomponovat kousek wellness, začněte právě tady a poohlédněte se po hydromasážní vaně. Teplá voda tělo prohřeje, proud vody zase rozproudí krev i lymfu.

Zkrátka nepřijdete ani pokud dáváte přednost sprše. V tom případě hledejte sprchový masážní panel, který jednoduše umístíte do svého sprchového koutu. Můžete si regulovat intenzitu proudu nebo se nechat rozmazlovat termostatickou baterií, která si pamatuje, jak teplou vodu máte rádi. Tímto máte skvěle nakročeno k pravému domácímu wellness.

Chytré bidety pro maximální pohodlí

Dokonalá kombinace kvalitních materiálů a moderních technologií je to, co vám pobyt v koupelně zaručeně zpříjemní. Nejinak je tomu v případě bidetů. Pokud patříte mezi jejich fanoušky, pak zpozorněte.

Dávno už se totiž nemusíte spoléhat jen na ruční sprchu. Moderní bidety obstarají veškerou práci a jsou dokonale hygienické. Stačí vám jen pohodlně se posadit, klidně i na vyhřívané sedátko. Nejmodernější produkty na trhu aktuálně najdete v nabídce českého prodejce sanitárního vybavení Sanitino.cz. A pořídíte u něj i zmíněné masážní systémy nebo doplňky, které z vaší koupelny vytvoří dokonalé domácí wellness.