Je Brad Pitt čerstvě zamilovaný? V Hollywodu se šušká něco nového

V Hollywoodu se začíná šuška, že sedmapadesátiletý herec Brad Pitt je prý čerstvě zamilovaný. Hollywoodská hvězda se v současné době nemá kvůli nekončící rozvodové válce s pětačtyřicetiletou Angelinou Jolie moc čemu smát. Takže nová milá v jeho životě by byla jistě vítaným rozptýlením.

Brad Pitt: Zamiloval se do nové hvězdy Andry Day?
Podle zpráv amerických médií se hollywoodský matador údajně zamiloval do soulové a R&B zpěvačky a herečky Andry Day, (36 let). Deník RadarOnline uvádí, že Brad Pitt s ní během předávání Oscarů navázal první kontakt a v zákulisí s ní intenzivně flirtoval. „Andra je v Bradově hledáčku už nějakou dobu,“ prozradil zdroj deníku The Mirror. „Flirtovali spolu v zákulisí a údajně si vyměnili telefonní čísla. Bradovi kamarádi si už teď povídají, jaký by z nich byl skvělý pár. Andra má všechny předpoklady k tomu, aby upoutala jeho pozornost,“ pokračoval zasvěcenec. „Bradovi se na Andře líbí především její sebevědomé vystupování.“

Andra Day je považována za novou hollywoodskou hvězdu.
Brad byl hostem letošních Oscarů a Andra byla nominována na cenu pro nejlepší herečku v hlavní roli za roli legendární jazzové zpěvačky Billie Holiday (1930-1959) v životopisném filmu „Spojené státy vs. Billie Holiday“. Za tuto roli již získala Zlatý glóbus. Tato mimořádně talentovaná zpěvačka a herečka se narodila ve Washingtonu a je považována za novou hollywoodskou hvězdu.

„Andra Bradovi rozhodně zamotala hlavu,“ řekl zasvěcený zdroj magazínu OK. „Skutečný talent pozná na míle daleko a rád by s ní spolupracoval na jednom z projektů, které připravuje pro svou produkční společnost.“ Brzy se jistě dozvíme, zda je tento „projekt“ čistě profesní, nebo zda má i osobní charakter.

Hollywoodská hvězda nyní dává najevo své pocity a doufá, že se s Androu lépe seznámí na osobnější úrovni. Brad se těší, že bude konečně zase randit, když se prozatím vyřešila jeho bitva o opatrovnictví s Angelinou.