MENU

Prezentace nevojenského portfolia LOM Praha

na Hospodářské komoře ČR


Prezentace nevojenského portfolia LOM Praha s. p., to bylo hlavní téma pracovního jednání ředitele státního podniku Jiřího Protivy s prezidentem Hospodářské komory České republiky Vladimírem Dlouhým.

Důvod byl nasnadě, HK ČR je nejvýznamnějším reprezentantem podnikatelské sféry, jejímž posláním je vytvářet příležitosti pro podnikání, prosazovat a podporovat opatření, která přispívají k rozvoji podnikání v ČR, a tím i k celkové ekonomické stabilitě státu.

LOM Praha s. p., to nejsou jenom opravy letecké techniky a zajišťování vývojových, výzkumných, opravárenských a modernizačních úkolů převážně pro Armádu ČR. Podnik má v rámci svého portfolia produktů a služeb mnoho co nabídnout také pro zákazníky z různých civilních institucí.

Mezi činnosti tzv. nevojenské sféry patří například elektrochemické a chemické povrchové úpravy kovových materiálů, nedestruktivní testování materiálu, vyvažování rotačních dílů nebo služby 3D skeneru.

„S panem prezidentem Dlouhým jsme hovořili o konkrétních možnostech efektivnější spolupráce a o možných nabídkách vojenských i nevojenských schopností LOM Praha v tuzemsku i na zahraničních trzích,“ říká ředitel státního podniku Jiří Protiva.

Na další snímky se můžete podívat – ZDE.

Text: Pavel Lang
Foto: LOM Praha

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.