Zdeněk Pernica

  • SL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2021 20:48:31

Slušní lidé proti lháři z rady ČT Šarapatkovi

Slušní lidé proti lháři z rady ČT Šarapatkovi

Neznáte Slušné lidi, pane Šarapatko

Neznáte Slušné lidi , pane Šarapatko

 Článek v PL zveřejněný dne 1.6. 2021 pod názvem „Vy ukazujete fakáče ? K soudu půjdete „  Šrumec u budovy ČT: Záznam bez cenzury, reaguje na facebookový příspěvek Zdeňka Šarapatky, ve kterém radní Šarapatka doslova smíchal řadu nepravd a vlastních názorů, na které má jistě právo, ale jak se v článku na PL prokazuje, pan Šarapatka viděl a byl asi informován o jiné události, než která měla proběhnout před budovou ČT před několika dny.

 Jsem předsedou brněnského hnutí Slušní lidé. A protože Zdeněk Šarapatka napsal svůj fb příspěvek se záměrem nás již klasicky pošpinit, musím reagovat. Zde a poté se obrátíme se žádostí o omluvu přímo na osobu veřejně známou, radního Šarapatku.

Pan Zdeněk Šarapatka sděluje do veřejného prostoru na své Fb stránce mimo jiného například následující, cituji - …  Akci v ČT avizovalo i hnutí tzv “Slušní lidé” na podporu členky Rady ČT Hany Lipovské. Následuje takový výčet informaci , které nás spojují s akcí před ČT a dále pan Šarapatka musel  připomenout  , kdo jsou to ti tzv “Slušní lidé “  a neopomene zdůraznit i jméno pana kardinála Dominika Duky, který rovněž jako my, jasně odmítl urážlivé představení v brněnském divadle.

Pozorný čtenář si jistě povšimne , že pan Šarapatka nás nazývá - tzv”Slušní lidé “ . Arogance, ironie a záměrný útok na naše hnutí, a ukázat čtenáři , podívejte se koho podporuje tato tzv skupina lidí.

Celý obsah jeho článku má zkrátka dokreslit i špatný obrázek radní ČT Hany Lipovské a rovněž kardinála Dominika Duky. A aby to bylo všem jasné, připojí k textu o fotografii clenu hnutí SL před pražským nádražím.

 Tedy, ačkoli pan Šarapatka doslova nenapsal, že jsme byli účastníky demonstrace před ČT,  tak obsah jeho povídání je jasnou ukázkou i manipulace se čtenáři, aby z jeho podání bylo jasné kdo to tam vlastně měl mávat ruskými vlajkami a napadat pracovníky ČT. On sám moc dobře ví, že Slušní lidé to nebyli.

 I citovaný článek  v PL dne 1.6.2021 jednoznačně vyvrací jeho slova, tedy že na demonstraci nikdo nemával ruskými vlajkami a demonstrující nikoho sprostě neuráželi.

A my navíc doplňujeme, ano paní Lipovskou podporujeme, ale žádné akce u ČT jsme se ani jako hnutí ani nikdo z našich členů dosud nezúčastnili.
Pan Šarapatka je znám svými výroky, které adresuje na adresu jemu neoblíbených osob. Je to projev jeho osobnosti. Ano, SL zareagovali na jeho výroky směřující na paní Hanu Lipovskou, která se snaží proniknout do účetnictví a politiky hospodaření ČT a to se prostě někomu nelíbí.
A zastat se paní Lipovské považujeme za slušnost.
 Záměrně nás poškozuje a budeme požadovat omluvu. My jsme jasně dali i na scéně divadla najevo, že nám vadí hanobení křesťanství, Ježíše, urážka žen a hanobení státní vlajky, vytahované z ženských intimních míst a to vše za veřejné peníze. Nemusíme se Vám pane Šarapatko libit, ale urážet se nenecháme.  

Zdeněk Pernica

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama