Jak by vypadala jako tmavovláska, to si mohla Eva Kramerová ozkoušet například coby zpěvačka Jennifer Lopezová (51), Liza Minelliová (75) ve filmu Kabaret, či jako rapperka Carbi B (28), v něž se proměnila v Tváři. Mohla to pro ni být zajímavá inspirace. Evelyn, která se aktuálně nachází na rodné Oravě, kde si užívá chvíle s blízkými, se možná i proto odhodlala k radikální změně image. Přestože je roky známá jako blondýnka, dnes jsou její vlasy docela jiné barvy.

Je z ní totiž hnědovláska! Přestože je to velká změna, Evelyn, kterou si čeští diváci mohli zapamatovat díky jejímu vystoupení v Show Jana Krause či v romantické komedii LOVEní, kde ztvárnila roli nejlepší kamarádky hlavní hrdinky v podání Ester Geislerové (37), rozhodně prospěla. Dokonce by se dalo říct, že díky tmavé barvě na první pohled viditelně omládla.

VIDEO: Vnadná komička Evelyn kynula v karanténě! Který fešák si ji vykrmuje?

Video
Video se připravuje ...

Vnadná komička Evelyn kyne v karanténě! Který fešák si ji vykrmuje? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Na sociální síti se navíc ukázala v růžových šatech, ve kterých dokonale vynikají nejenom její poctivé slovanské křivky „krev a mlíko“, ale i její přednosti – dekolt měla tak hluboký, že se v něm každý musel zákonitě ztratit. 

Jak se zdá, Evelyn se drží hesla „když to máš, tak to ukaž“! Jak to oblíbené komičce s hnědými vlasy sluší, se podívejte do naší galerie. Za nás má rozhodně palec nahoru!
Fotogalerie
84 fotografií