Usměvavá herečka Lenka Zahradnická (36) se proslavila mnoha seriálovými rolemi. Ať už to byla Hedvika v nekonečné Ulici, Renata ve Vyprávěj, Alena v Ordinaci v růžové zahradě 2 anebo Jana v Modrém kódu, vždy se dokázala svým civilním herectvím a pohledem plaché laně zapsat do diváckých srdcí. 1. června oslavila své narozeniny – a při té příležitosti si nechala jak ostříhat, tak i odbarvit vlasy. Otevřená kadeřnictví jsou ostatně velkým lákadlem pro mnoho z těch, kteří během dlouhé pandemie trpěli neupraveným, „přírodním“ zevnějškem. „Miluju to! Zvuk fénu, vůně laku, čaj až pod nos…“ libovala si na instagramu herečka, která s novým sestřihem rozhodně prokoukla.

Z toho, že se zase o krůček přiblížila obávané čtyřicítce, si těžkou hlavu nedělá. „Jsem už starší bréca a jsem na to hrdá! Věk je jen číslo. Mentálně jsem se zasekla v jednadvaceti,“ hlásila svým followerům oslavenkyně, která svou rozpustilost ilustrovala snímkem, na kterém dělá rozvernou pózu. Při pohledu na její mladistvý vzhled a štíhlou postavu by rozhodně nikdo netipoval, že je již maminkou – a to už dokonce dvojnásobnou. Se svým partnerem, slovenským hudebníkem Michalem Vavrem, má dvě rozkošné rošťandy, Jovanku (1) a Jasmínu (v srpnu 4).

VIDEO: Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Video
Video se připravuje ...

Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

„Mám obrovský štěstí... Mám senzační rodinu. Dvě zdravé skvělé dcery. Muže, který mi plní sny. Přátele, kteří mě kdykoliv podrží. Práci, kterou miluju. Kadeřnici, která umí čarovat. A tolik lásky, že já starej cynik mám nalitou sklenici vína a brečím jako kráva... dojala se na své narozeniny Zahradnická. Důvod jejích slz byl velice poetický: Já mám totiž nádhernej život! Děkuju vám!“ radovala se ze štěstí, kterého se jenom málokomu dostává. Však i proto ji to nejspíš přimělo k pláči plnému vděčnosti...

Jak od svých followerů, tedy fanoušků a příznivců, tak i od svých kolegů z herecké branže se dočkala záplavy gratulací. „Leniii! Štěstí! Lásku! Však ty víš,“ napsala jí například herečka Kristýna Janáčková (39), která si s ní zahrála ve výše zmiňované Ordinaci. Zatímco však Zahradnická ztvárnila populární „Veverku“, Janáčková hrála rozmazlenou sestřičku Kristýnu. „Krasavice!“ reagovala zase na její nový sestřih herečka Andrea Růžičková (36), kterou se Zahradnickou pojí dlouholeté přátelství.
Fotogalerie
91 fotografií