DomůNovinkyJakub Vágner: „Chytil bych více 250 cm sumců než všichni dohromady! Mám...

Jakub Vágner: „Chytil bych více 250 cm sumců než všichni dohromady! Mám pár TOP fíglů!“

- Reklama -

Zahájení na českých svazových revírech se pomalu blíží! A milovníci lovu dravých ryb už připravují rybářské vybavení, které bude potřeba. Vyznavači „hardcore“ sumcařiny nejsou výjimkou! Na české zahájení se těší i náš nejznámější rybář Jakub Vágner. Ten si sice velkých sumců užil dost a dost letos v zahraničí, ale doma je doma! Dokáže ale Jakub Vágner chytit velkého sumce i bez echolotu na české vodě? „Mám pár TOP fíglů, které prostě nikdo nemá!“ prozradil náš nejznámější rybář.

Ilustrační foto: archiv InRybar.cz

Magické datum, které odstartuje letošní dravcovou sezónu, už buší na dveře! A mezi natěšenými rybáři je i Jakub Vágner, který „dráždí“ milovníky sumců nádhernými fotkami obrovských sumců. „Jeden z megalodonů poslední výpravy. Už jen chvilku a dočkáme se sumcového zahájení i u nás! Těšíte se?“ ptal se Jakub Vágner na facebooku.

Kromě natěšených komentářů čekajících rybářů se v diskusi objevil i zajímavý dotaz na Jakuba Vágnera od Davida: „Chytáš neskutečné kusy, Kubo. Dokážeš tohle i u nás? Bez vábniček, echolotu, házení jim to víceméně před hubu? To není rýpání, jen bych chtěl vědět, proč to jiným nejde, a jak na to.“

Jak bývá zvykem, tak Jakub Vágner nenechal tento „lajkovaný“ komentář bez odpovědi. Náš nejznámější rybář prozradil, že má několik triků, díky kterým je tak úspěšný. „Jasně, že dokážu, dokonce to tak většinou i dělám. Mám pár TOP fíglů, které prostě nikdo nemá. Kdybych měl čas, tak bych díky tomu chytil více 250tek než všichni sumcaři dohromady. Čas ale nemám, a tak jich chytám jen desítky ročně. To je pravda na dřeň!“ odpověděl Jakub Vágner Davidovi.

 

VIDEO: Tipy a triky Jakuba Vágnera na sumce

Jakub Vágner aktuálně vydává i sumcařská videa z Itálie, kde nedávno „řádil“. Kromě nádherných soubojů s divokými sumci Jakub Vágner ukazuje i zajímavé montáže pro chytání sumců. Takže každý milovník predátorů s „plnovousem“ může okoukat, jak to dělá mistr ve svém oboru.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

1 komentář

  1. Čau Kubo, tak teď jim natoč jak je chytat aniž použiješ moderní technologie , echolot a loď. Hlavně pokud to nebude na Orlíku tak ty fleky rozmazni.😂 Ať někteří ještě máme někde klídek.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -