Společnost The Family Butchers Germany GmbH (TFB) preventivně stahuje produkty z prodeje

V rámci rozsáhlých kontrol kvality byly v jednotlivých baleních značky Reinert Bärchen zjištěny kvalitativní nedostatky. Nelze tak vyloučit, že se na výrobky v důsledku závady stroje dostalo malé množství kovového prachu. Podle přezkoumání a posouzení nezávislými odborníky to nepředstavuje zdravotní riziko. Společnost TFB se nicméně z preventivních důvodů rozhodla, že v rámci veřejného stažení z prodeje stáhne dotčené výrobky z trhu a poskytne spotřebitelům příležitost k jejich výměně. Zákazníci je mohou vrátit ve svých obchodech a kupní cena jim bude navrácena i bez předložení platebního dokladu. Týká se to následujících produktů:

Reinert Bärchen-Wurst:

Všechny produkty s datem minimální trvanlivosti do 5. 7. 2021 včetně

Reinert Bärchen Geflügel-Wurst:

Všechny produkty s datem minimální trvanlivosti do 1. 7. 2021 včetně

- Obrázek je k dispozici na AP Images (http://www.apimages.com) -

O společnosti The Family Butchers

The Family Butchers (TFB) je druhá největší německá společnost na zpracování klobás, má osm výrobních závodů, 2400 zaměstnanců a roční obrat 720 milionů eur. Rodinný podnik sdružuje jak dlouholeté zkušenosti a kompetence coby specialista na výrobu obchodních značek, tak coby značkový výrobce pro známé značky jako Reinert Bärchen, Reinert Sommerswurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz a Reinert HerzensSACHE. Inovativní myšlení je přitom ve společnosti pevně zakotveno: Klobásami Reinert Bärchen tak TFB úspěšně vymyslela segment dětských klobásových výrobků a značkou Reinert HerzensSACHE uvedla na německý trh první značku klobás vyrobenou z chovu 100% bez antibiotik. Každý rok se vyrobí více než 660 milionů samoobslužných produktů, portfolio se přitom rozprostírá od klasických syrových a vařených klobás a klobás na vaření až po kreace v různých variantách koření a hybridní produkty pro samoobslužný regál, ale také pro výdejní pult.

Kontakt pro tisk

impact Agentur für Kommunikation GmbH

Esther Ritthoff

Beim Alten Gaswerk 5

22761 Hamburg

Telefon: 040 4313023-3

E-mail: e.ritthoff@impact.ag

Klíčová slova Německo-potraviny-zdraví-firmy-TFB

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Potraviny, gastronomie
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.