BudKocka.cz logo

Prodejna Primark je konečně v Praze

Značky Móda Novinky Lucie 4. června 2021
primark v praha obrázek

Konečně už nebudete muset na nákup do Primarku do Drážďan, Vídně nebo Londýna, Primark otevírá první pobočku v České republice. A to v Praze! Víte, kde přesně bude a kdy se otevírá?

❤️ První česká prodejna má (slavnostní) otevření 17. června 2021 od 9:00 na Václavském náměstí, Praha.

Jedná se o 396. pobočku a 14. zemi irského módního řetězce Primark a konečně je u nás. Po několika komplikacích se nyní první prodejna otevírá v Praze. Nejprve se měla pobočka otevřít již minulý rok na jaře, poté na podzim, ale korona překazila plány společnosti.

❤️ Kde bude Primark v Praze?

Primark se nachází na Václavském náměstí 2132/47 v novém domě The Flow Building, který stojí na rohu s Opletalovou ulicí. Čekají na vás tři podlaží o rozloze zhruba 4 600 m2, ve kterých najdete módní trendy (oblečení pro ženy, muže a dětí), obuv, spodní prádlo, módní doplňky, kosmetiku a doplňky do domácnosti.

Čeká na vás levná móda, produkty vyrobené z udržitelných zdrojů i organických materiálů. A to všechno za příznivé ceny v podobě, jakou znáte ze zahraničních prodejen. Primark nemá všechny oděvy pověšené na ramínkách, nenajdete na něj reklamy a snaží se různě šetřit, aby zákazníkům nabídl své produkty za nejlepší ceny.

☑️ Jaká bude otevírací doba?

Obchod bude mít otevřeno od pondělí do soboty od 9:00 do 21:00 hod. a v neděli od 10:00 do 20:00 hodin.

☑️ Co tam koupíte?

V Primarku koupíte přesně to, co nakoupíte v zahraničních pobočkách. Jedná se o dámskou, pánskou a dětskou módu a také doplňky. Nyní se můžete těšit na jarní a letní kolekci, později i podzimní a zimní oblečení, doplňky a potřeby do domácnosti. Snad vás potěší i cena.

Můžete se těšit například na šaty, džíny, kabáty, bundy, mikiny, kalhoty, pyžama, spodní prádlo, trička, plavky, čepice, sluneční brýle, šperky, boty, oblečení pro děti, hračky, potřeby do domácnosti atd.

☑️ Bude mít e-shop?

Primark zatím neplánuje e-shop. Na druhou stranu, Praha je blízko pro návštěvníky z celé republiky a vždy si tam něco hezkého vyberete při cestě do hlavního města. Prodejna je přímo na Václavském náměstí, kam směřují kroky snad všech návštěvníků.

☑️ Kde najdete další pobočky?

⭐️ Brno

Primark v Brně se nachází v obchodním centru Olympia Brno od září 2022. Otevírací doba je ve všední dny od 10:00 do 21:00 hodin a o víkendu od 9:00 do 21:00 hodin.

⭐️ Bratislava

Na jaře 2023 se má otevírat prodejna v Bratislavě v nákupním centru Eurovea Bratislava.

Chystáte se na otevření prodejny?



Názory k článku


Konečně - to jim to trvalo.
Mirka, 16. června 2021

To je dobře, že je Primark v Česku. Mám od nich hodně věcí I několik let z Vídně a pořád super, což o jiných výrobcích říct nemůžu. Letní pantofle většinou po 3 měsících končí v popelnici a od Primarku již nosím 4. rok za pouhých 9,90 E.
Eva, 19. června 2021

Napište, co si o tom myslíte