Opustí Real další ikona? Na odchodu z Madridu je Ramos, poprat se o něj mají kluby z Manchesteru

Opustí Real další ikona? Na odchodu z Madridu je Ramos, poprat se o něj mají kluby z Manchesteru

Fanoušci Realu Madrid jsou jako na trní. Množí se totiž spekulace o tom, že kvůli neshodám s majitelem klubu Florentinem Pérezem dá Bílému baletu už brzy sbohem legendární stoper a kapitán týmu Sergio Ramos (35). Tomu končí 30. června smlouva a podle The Sun o něj svedou souboj celky z Manchesteru, tedy United a City.

Jak jako první informoval španělský deník AS, Ramos je prý odhodlaný odejít po 16 letech z Realu. Důvodem k roztržení tohoto kdysi tak pevného svazku mají být údajně neshody s Pérezem, který klubu vládne hodně pevnou rukou. 

Hráčská kabina se o tom nedávno přesvědčila v okamžiku, kdy z vedení přišel návrh, aby se platy všech fotbalistů A-týmu snížily o deset procent. Hráčům se takový krok samozřejmě ani trochu nelíbil a nejhlasitěji ze všech byl prý proti němu právě Ramos.

Toho navíc rozčílilo, že ušetřené peníze měly posloužit k nákupy jiné hvězdy, a sice Kyliana Mbappého z PSG. S Pérezem šel tak do roztržky a od té doby jsou prý jejich vztahy na bodu mrazu. Tedy spíše ještě pod ním...

Legenda Realu byla dokonce odstraněna z propagačních materiálů na novou sezonu a fanoušci se už prý pomalu smiřují s nevyhnutelným. Podle The Sun pak na odchod Ramose netrpělivě čekají hlavně v Anglii, kde se už o jeho služby měly přihlásit hlavně oba kluby z Manchesteru.

Situaci by snad ještě mohl zachránit staronový trenér Bílého baletu Carlo Ancelotti. Ten však zatím na dané téma mlčí, což jen přiživuje šance na Ramosův odchod.