Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kamarádi chtěli, abych se omluvil za sexuální harašení. Já vinu necítím, řekl Expresu Kramár

    Herec Maroš Kramár (62) už má dost nálepky muže, který prý sexuálně napadl ženu. Nechápe, proč se z jeho laškování s kamarádkou dělá taková aféra, která mu mohla zničit nejen kariéru, ale i život. Sám přiznává, že rád ženě zalichotí, ženské pokolení má v úctě, ale nikdy by žádné ženě neublížil.

    S hercem Marošem Kramárem jsme se sešli v hotelu, kde bydlí, když zrovna musí natáčet v Praze. Přišel jako vždy skvěle naladěný, do detailu hezky oblečený a jeho šarm ho předcházel.

    Poslední dobou se s ním ale táhne aféra, kdy hlavní roli hrála jeho letitá známá a jedna angažovaná novinářka, která požadovala jeho profesní konec.

    „Říkal jsem, že kdyby to byl třeba maskér, byl bych možná i hrdinou v dnešní době. Když se k tomu mám ale vyjádřit seriózně, myslím si, že je to honba na čarodějnice. Je to nesmysl. Hlavně by se lidé měli vrátit k původu, ne si vymýšlet stále nová omezení, zákazy. Všechno, co se přehání, je špatně,“ říká Kramár.

    Televize odvysílala v rámci „nepovedených záběrů“ jeho škádlení s maskérkou, které prstem sáhl na zadek. Následnou aféru rozpoutala slovenská novinářka Zuzana Kovačič Hanzelová, která požadovala omluvu televize a Kramárovo stažení z obrazovek, protože se prý nevhodně chová k ženám. K její smůle se ale k celé aféře vyjádřila dotčená maskérka, která řekla, že je s Kramárem dlouhé roky kamarádka a nic z toho, co se stalo, ji nepoškozuje.

    Hanzelová dokonce podle Kramára herci volala a sdělila mu, že tím ublížil jí i dalším ženám. Kramár se pak dostal do lynče, jenž nabyl extrémních rozměrů, aniž by lidé brali v potaz, že ti dva se znají roky.

    Maroš Kramár v rozhovoru pro pořad Experti.

    „Představte si, kdybych v rámci té korektnosti a strachu z toho, že na mě budou budou takto útočit, produkci řekl: ‚Na place nechci žádnou ženskou, žádnou kostymérku, žádnou maskérku, jenom kostyméry a maskéry. Žádná klapka, všude ať jsou jen samí chlapi.‘ Znevažuje se tím opravdový boj proti násilí. Nesmí se bojovat takovým způsobem, že se ukáže na nějakou blbost, měly by se ukazovat ty opravdové případy, které se staly a byly to násilnosti,“ zamýšlí se.

    Sám si žen prý váží a ctí je, už by se opět nerad stal terčem útoků a věří, že toto nebude mít celkově dlouhého trvání.

    „Ona se zase vytvoří hranice, kde budou normální lidé, třeba vyjdou do ulic a budou bojovat za otevřený sex,“ smál se Maroš, který byl ale překvapený, že ho kamarádi nutili do toho, aby se za své chování vůči maskérce omluvil.

    Maroš Kramár v rozhovoru pro pořad Experti.

    „Mrzelo mě to, kdybych měl pocit nějaké viny, omluvil bych se. Dokonce i mí kamarádi mi říkali, že jsem se měl omluvit. Nechápal jsem za co, když se omluvíš, přiznáváš vinu. Ale já neměl pocit žádné viny. Těch žen si opravdu vážím, já je miluji, mám je rád, bez nich by ten svět byl o ničem. Nikdy jsem si k žádné ženě nic špatného nedovolil,“ dodala hvězda Slunečné.

    Maroš se chce hlavně věnovat svému bytovému divadlu, kde si lidi zve k sobě domů, kde jim dá ochutnat nejkvalitnější vína a ještě jim zahraje svou hru o lásce, sexu a životě.

    Jak se mu žije po rozvodu? Má už partnerku? A co jeho děti říkaly na jeho skandál? 

    Na celý rozhovor se podívejte ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:02 neděle 3. října 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      63
    • Trapas
      8
    • Sladký
      5
    • Haha
      4
    • Tvl
      4
    • Cože
      3
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...