InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Místo hokejek tenisové rakety. Strakoničtí hokejisté změřili síly na kurtu ve čtyřhře

Dudák Open 2021 , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Dudák Open 2021     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRUNKOVICE NAD VOLYŇKOU – Druhý rok po sobě si hokejisté Strakonic zpestřili suchou část přípravy celodenním tenisovým turnajem ve čtyřhře Dudák Open. Akce pojatá především jako teambuilding se opět uskutečnila na hřišti ve Strunkovicích nad Volyňkou, a to v sobotu 5. června. Zúčastnily se jí dvě desítky hráčů včetně trenérů.

 

Prvenství nakonec vybojovala dvojice David Kovář – Martin Müller, za nimi skončili Tomáš Růžička – Matyáš Müller a bronz brali Ondřej Dlouhý – Petr Hradský. „Až na kluky, kteří studují a mají před zkouškami, se turnaje zúčastnila většina kádru. Přálo nám počasí, byla zábava a nikoho neopouštěla nás dobrá nálada, i když se někomu na kurtu někomu nedařilo. Akce se povedla se vším všudy, byl jsem spokojený. Poděkování patří sponzorovi a obci za poskytnutí prostor a skvělý servis," hodnotil trenér Martin Všetečka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace