Mise aku vysavač

foto Makita
foto Makita

 

Výběr vhodného vysavače do domácnosti je poměrně velké téma, zvláště pokud přesně nevíte, co všechno od něj požadujete. Na trhu je jich opravdu nepřeberné množství a z jejich druhů se vám možná zamotá hlava. Proč a pro jaké potřeby si pořídit aku vysavač, ale víme přesně.

Univerzální vysavač neexistuje

Pokud vybíráte nový vysavač, neexistuje univerzální řešení. „Ideální vysavač by měl být dělaný na míru uživateli, jeho potřebám a zejména prostoru, kterému  bude sloužit. Je potřeba vzít v úvahu podmínky jako plocha, členění, povrch či přítomnost zvířecích miláčků,“ říká David Kučera, marketingový manažer Makita Česká republika.

Nejlepší parťák pro rychlý úklid     

Pokud máte jasno a potřebujete parťáka, kterého budete mít neustále při ruce, nic neváží a je bez otravných kabelů, sáhněte po aku vysavači. „Aku vysavač většinou nemá ambici na to, aby sloužil pro celý byt nebo dům. Jedná se o lehkého a skladného pomocníka, který je vždy po ruce a udržuje tak domácnosti v čistotě,“ dodává David Kučera, marketingový manažer Makita Česká republika.

S aku vysavačem okamžitě odstraníte nečistoty kolem kuchyňské linky nebo vlasy v koupelně a vyhnete se tak přenášení těžkého vysavače s kabelem. Aku vysavač navíc umožňuje použití v místech, se kterými si elektrický vysavač mnohdy neporadí.

Makita pink tyčový aku vysavač

Kromě nepřehlédnutelného designu má i skvělé vlastnosti. Funguje totiž zcela bez kabelu, má 3 stupně síly a na jedno nabití vydrží až 50 minut. Zářivě osvětluje plochu, hravě si poradí se zvířecími chlupy a jeho baterku můžete využít i pro další aku pomocníky, které máte v domácnosti.

Cena: 3120 Kč

 

https://www.makita.cz/makita-pink

 

Comments

comments

Vyhledat