Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Animovaný Spider-Man nabírá pavoučí posily


ikona
Mr. Hlad
chris millerinto the spider-versephil lordspider-manspider-woman
V pokračování animovaného Spider-Mana bude na plátně debutovat další slavná komiksová superhrdinka 

Spider-Man: Paralelní světy patří k těm nejlepším kouskům jak mezi animáky, tak mezi  komiksy. Phil Lord a Chris Miller mají zkrátka na zajímavé projekty čuch, i když je jenom produkují a píší, v tomhle případě nás tedy trošku štve, že na ten sequel musíme čekat až do podzimu 2022. Klidně bychom si ho dali hned. No ale důležité je, že bude. Točit ho mají Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin K. Thompson, Miller s Lordem hodlají i tentokrát psát scénář, se kterým jim pomůže Dave Callaham (Shang-Chi, Postradatelní) a už se začínají lovit i noví dabéři. A představovat nové postavy. 

Ve středu dění bude pochopitelně Miles Morales a vrátí se i Spider-Gwen, takže dorazí i Shameik Moore s Hailee Steinfeld, teď ovšem tvůrci potvrdili první nové jméno. Do Spider-Verse se podívá Issa Rae, autorka komediálního seriálu Nesvá a mohli jste ji vidět i v komedii Dokud nás vražda nerozdělí. A svůj hlas poskytne Spider-Woman alias Jessice Drew. Jo, minule těch spider-manovských charakterů bylo dost, ale pořád je kde brát. Jessica má pavoučí schopnosti díky speciálnímu séru, které jí aplikoval její otec, aby jí zachránil život. Na rozdíl od kolegů zvládá i nějaké ty energetické střely a především se živí jako soukromé očko a občas spolupracuje s tajnými službami. A ve filmu ji uvidíme vůbec poprvé, tak jsme na ni docela zvědaví. 

---

Vytáhni v hospodě: V roce 2018 bylo oznámeno, že se Jessica Drew objeví ve spin-offu Paralelních světů, které se bude soustředit na ženské hrdinky.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace