Quantcast

Ordinace v růžové zahradě 2 bude pokračovat. Přesune se na Voyo

| redakce | tisk

Historicky nejúspěšnější projekt televize Nova seriál Ordinace v růžové zahradě 2 nekončí a provozovatel chystá další díly pro své fanoušky. Seriál se zároveň přesune z lineárního kanálu TV Nova na placenou streamovací platformu Voyo.

Pokračování Ordinace v růžové zahradě 2 si víceméně vyžádali diváci. Televize byla po oznámení konce seriálu loni v listopadu na sociálních sítích zaplavena řadou emotivních vzkazů a dopisů s jasným sdělením: "Vraťte nám zpět naši Ordinaci!"

A protože jsou spokojení diváci pro Novu vším, rozhodla se televize tyto výzvy vyslyšet a již brzy začne uvádět zcela nové díly Ordinace v růžové zahradě 2. Uvidí je diváci na placeném videoportálu Voyo.

Ordinace v růžové zahradě 2 (foto: Nova)
▲ Ordinace v růžové zahradě 2 (foto: Nova)

Streamovací platformy jsou budoucností. Zejména poslední rok a půl jednoznačně ukázal, že jsou naprosto rovnocennou alternativou k vysílání lineární televize. To, že si Nova jako svou vlajkovou loď v tomto směru zvolila právě Ordinaci, je z mého pohledu logické. Za téměř šestnáct let na televizních obrazovkách se stala kultem, který u nás nemá srovnání. Zájem ze strany fanoušků o nové příběhy z Kamenice je stále obrovský, a tak máme radost, že jim můžeme vyhovět a s víceméně stejným štábem i hereckým obsazením natáčet další příběhy Ordinace,“ říká kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

A dodává: „Diváci se na Voyo mohou těšit na další dramata, nečekané zápletky, milostné propletence a staré známé i zcela nové hrdiny. Chceme stále přinášet silné a po všech stránkách kvalitní příběhy z Kamenice, které uspokojí nejen stávající příznivce, ale na Voyo přitáhnou i nové publikum. Věřím, že nová éra Ordinace v tom nejlepším naváže na tu předchozí.“





Reklama




Vybrané články