InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chýnovští obhájci padli v nájezdech. Memoriál Jana Žáčka ve florbalu vyhráli Mokrý banditi

Florbalový turnaj v Plané nad Lužnicí nabídl dynamický a kombinační florbal. , Autor: Josef Janda

Florbalový turnaj v Plané nad Lužnicí nabídl dynamický a kombinační florbal.     Autor: Josef Janda

PLANÁ NAD LUŽNICÍ - Kiosek Na Pláži v čele s Jakubem Šafářem a pořadatelem Petrem Šimánkem uspořádal v Plané nad Lužnicí v sobotu 5. června již třetí ročník florbalového turnaje s názvem Memoriál Jana Žáčka. Sportovní centrum Za Řekou se zaplnilo florbalisty a florbalistkami různé výkonnosti, mezi nimiž nechyběl ani tým Koblihy, tedy hráčky Prague Tigers z druhé nejvyšší soutěže. Po hezkém sportovním zážitku toužil i domácí tým Jakuba Šafáře z kiosku s názvem Žíznivý čáry. Do bojů vyrazili i chýnovští obhájci prvenství IBK Pamela. Na turnaj přijely také týmy ze Soběslavi a třeba tým Zebry tvořili hokejoví rozhodčí.

 

Už v půl desáté začaly první boje ve dvou pětičlenných základních skupinách. Diváci sledovali dynamický a kombinační florbal řízený rozhodčím Janem Duškem. Dopolední zápasy provázelo nepříjemné horko, odpoledne si vzal slovo i déšť. Na hřišti si zahrálo více než 70 florbalistů a florbalistek.

Konečné pořadí 3. ročníku Memoriálu Jana Žáčka: 1. Mokrý banditi (Soběslav), 2. IBK Pamela (Chýnov), 3. (J)elita (Soběslav), 4. Tondovo svěřenci (Soběslav), 5. – 6. Zebry (hokejoví rozhodčí), Žíznivý čáry (Planá nad Lužnicí), 7. Koblihy (ženy Prague Tigers), 8. Plánský vemena, 9. RIP (Tábor), 10. Poloprofesionálové (bývalí a aktivní hokejisté).

Další podrobnosti z florbalového turnaje nabídne středeční Týdeník Táborsko.

Plánská hvězda Žíznivých čar Pavel Korbel prozradí, co pro něj memoriál znamená. Jak na jeho podobě během posledních ročníků zapracoval? A trénoval nějak jeho tým na turnaj?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace