Andreescuová se po Roland Garros rozešla s trenérem Bruneauem

8. 6. 2021, 16:16
Aktuality 2
Kanadská tenistka Bianca Andreescuová ukončila týden po vyřazení v prvním kole Roland Garros čtyřletou spolupráci s trenérem Sylvainem Bruneauem. Sedmá hráčka světového žebříčku, jež pod jeho vedením prorazila v roce 2019 mezi elitu a získala i grandslamový titul na US Open, to oznámila na Twitteru.
Profily hráčů
Bianca Andreescuová (© AFP)

Podle Andreescuové se s Bruneauem rozešli po vzájemné dohodě. "Naše přátelství bude žít navždy. Jsem velice vděčná za všechno, čeho jsme společně dosáhli, a na skvělé vzpomínky. Sylvain byl víc než jen trenér... Je moje rodina," uvedla 20letá tenistka.

Od triumfu na US Open pronásledovaly Andreescuovou zdravotní problémy. Letos na Australian Open se vrátila na okruh po patnáctiměsíční pauze zaviněné zraněním kolena, o turnaje v Madridu a Římě přišla kvůli nákaze koronavirem a v generálce na Roland Garros si poranila břišní sval. Na pařížské antuce prohrála v 1. kole třísetovou vyrovnanou bitvu s Tamarou Zidanšekovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
To měla udělat už dávno. Pořád jí hecoval i když bylo patrné že má zdravotní problémy. Titul sice urvala, ale za jakou cenu. Jela přes bolest(na krev). Federerovi se někdo diví že odstoupil z RG. Ale jen on ví co dělá.
Reagovat
Mony
Prohrála sice v prvním kole, možná ale s vítězkou RG
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist