Motání hlav nekončí: Ordinace bude pokračovat, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Motání hlav nekončí: Ordinace bude pokračovat, ale…

Ordinace v růžové zahradě 2
Ordinace v růžové zahradě 2 (TV Nova, archiv)

Když bylo vloni na podzim oznámeno, že nejpopulárnější seriál Ordinace v růžové zahradě 2 bude končit, nebyli z toho nadšeni jak fanoušci, tak samotní herci. Jejich prosby nakonec byly vyslyšeny a seriál bude pokračovat. Alespoň zčásti.

Po ohlášeném konci se spustila vlna protestů, které dokonce podporovali i samotní herci. Herec Jan Čenský (60) ztvárňující doktora Davida Suchého byl jedním z těch, kdo na diváky apeloval, aby za seriál bojovali. „Stále věřím, že přijde od produkce zpráva, že koncem února natáčení nekončí a diváci budou dále moct sledovat další osudy svých oblíbených hrdinů. Uvidíme, třeba proti konci seriálu sepíší diváci petici a budeme točit dál,“ přiznal herec před časem webu Super.cz.

Tento týden se měli herci i diváci definitivně se seriálem rozloučit. Všichni se tak, ač neradi, začali smiřovat se slibovaným koncem. Jejich emoce ale opět rozvířila produkce seriálu, když začátkem týdne přišla s tímto oznámením: „Za téměř 16 let na televizních obrazovkách se stala Ordinace kultem, který u nás nemá srovnání. Zájem ze strany fanoušků o nové příběhy z Kamenice je stále obrovský, a tak máme radost, že jim můžeme vyhovět a s víceméně stejným štábem i hereckým obsazením natáčet další příběhy,” prozradila kreativní producentka seriálu Simona Matásková webu tn.nova.cz.

Jan Čenský o konci Ordinace: Finanční rezervy se tenčí

Video se připravuje ...

Má to ovšem jeden háček-seriál skutečně opouští televizní obrazovky a na nové díly si skalní fanoušci budou muset předplatit videoportál Voyo. „Chceme stále přinášet silné a po všech stránkách kvalitní příběhy z Kamenice, které uspokojí nejen stávající příznivce, ale na Voyo přitáhnou i nové publikum,“ dodala Matásková. Televizní diváci se tak se seriálem rozloučí 10. června. Již brzy se však dočkají pokračování na Voyo. Zda kvůli seriálu na tuto platformu vstoupí, je zatím ve hvězdách.  

Dana Morávková jako seriálová mrcha Andrea: Nosila tanga a balila Révaie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
beda3241
15. 6. 2021 • 09:05

Moje manželka zhlédla všechny díly 2x ale odmítá platit za další díly. Máme internet a 156 programů a rozhodně k vůli ordinaci nebudeme připlácet dalších 180 korun. Tak hvězdný seriál to není.

defakto
9. 6. 2021 • 10:55

... nejvíce o pokračování té blbiny se dožadovali sami herci , kde jinde by vydělali takové peníze ! Za ty léta už byly zvyklí na určitý příjem , oni se předse nebudou uskromnovat !
Kdyby jste aspon vyhodili hlavní představitete , které tam parazitujou už celé léta (Rychlý , Adamovská, Štěpánek , Moravcová , Čenský , Jirešová a další ) a nahradili je novými postavami , tak se to dá přijmout , jinak to odmítám .

Uživatel_5457057
8. 6. 2021 • 20:12

A za velkou rodinu televizních diváků posílám zase já vzkaz : Hurá, jen pokračujte dál!!!!!!!

begonie
8. 6. 2021 • 18:57

Když vyhlásila televize Nova, že Ordinace končí, hned jsme si říkali, že to je reklamní tah na další díly....... a vlastně jsme měli pravdu Za naši rodinu jednoduchý vzkaz - jděte s celou slavnou Ordinací do pryč

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.