InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bývalí i současní hráči Motoru se scházejí dvakrát týdně v Pouzarce. Zatím vede Gulašova parta

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Stejně jako každý rok, také letos se schází parta jihočeských hokejistů s menší či výraznější vazbou na budějovický Motor během přípravy k přáteláčkům v budějovické Pouzar aréně. Také letos se sešla opravdu slušná sestava plná stále ještě aktivních extraligových borců, která bojuje ve stejných sestavách pro zpestření přípravy vždy dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek. Dnešní zápas vyhráli Černí 5:3 a snížili tak stav letošní série. Jinak se totiž více daří Bílým kolem Milana Gulaše. Ti už vyhráli pětkrát, Černí dnes teprve podruhé. V brankovištích se dnes představili Ondřej Bláha z prvoligového Prostějova a Pavel Kantor, který působil naposledy v Pardubicích a od nové sezony bude chytat v rakouské mezinárodní soutěži za Znojmo.

Za současného kádru Madeta Motoru České Budějovice na přáteláčky chodí Milan Gulaš a obránce Petr Šenkeřík. Potěšitelné je, že se zdá být v pořádku také rameno dnes už bývalého kapitána Motoru Pavla Pýchy, který se v barvách Motoru dostal v uplynulé sezoně až do reprezentace, ale následně musel na operaci. Příští sezonu bude hrát za Mladou Boleslav.

K vidění je opravdu pestrá podívaná – Jáchym Kondelík bojuje v zámoří o NHL, Tomáš Mertl (Plzeň) s Romanem Horákem (Sparta) patří k ozdobám Tipsport extraligy a třeba Emil Švec mladší působí už tři roky v polské nejvyšší soutěži nebo Ivan Korecký v Rakousku.

Bílí: Bauer, Šenkeřík, Jáchym, N. Vráblík – Gulaš, Rousek, Švec, Novotný, Šulčík, Kondelík.
Černí: Liška, Pýcha, Korecký, K. Ťoupal – Mrázek, J. Mertl, Hanzal, T. Mertl, J. Ťoupal, Horák.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace