Hlavní obsah

Veterán Defoe prodloužil smlouvu s Rangers, kde bude hrajícím trenérem

Glasgow

Osmatřicetiletý fotbalový útočník Jermain Defoe prodloužil s Glasgow Rangers smlouvu do konce příští sezony. Bývalý anglický reprezentant v týmu skotských šampionů bude plnit roli hrajícího trenéra pod hlavním koučem Stevenem Gerrardem.

Foto: Russell Cheyne, Reuters

Osmatřicetiletý fotbalový útočník Jermain Defoe prodloužil s Glasgow Rangers smlouvu do konce příští sezony.

Článek

Defoe od ledna 2019 za Rangers nastřílel 32 gólů v 72 soutěžních zápasech, v minulé mistrovské sezoně zasáhl do 20 utkání a připsal si sedm branek, důležitou roli ale měl i mimo hřiště. Po zisku titulu se rozhodl ještě prodloužit kariéru, během níž působil v Tottenhamu, West Hamu, Sunderlandu, Bournemouthu, Portsmouthu a Torontu v MLS.

"Je to pro mě neuvěřitelná zkušenost. Jenom to ukazuje uznání, které dostávám od všech v klubu, což je ten nejlepší pocit na světě. Doufám, že do toho dobře naskočím a všechno půjde jako po másle," řekl pro web Rangers Defoe, který v národním mužstvu skóroval dvacetkrát v 57 duelech.

"Známe se mnoho let a jsem nadšený, že bude předávat své úžasné zkušenosti a profesionalitu ofenzivním hráčům v celém klubu," dodal Defoeův někdejší reprezentační spoluhráč Gerrard.

Reklama

Související témata: