Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”,

kterým oceňuje zdravotníky z první linie v boji proti covidu

Společnost Ensana, největší evropský provozovatel lázeňských hotelů, představuje přesně 500 dní po potvrzení prvního případu nákazy virem Covid-19 v Evropě, speciální program oceňující pracovníky zdravotních zařízení bojující s covidem v první linii.

Program společnosti Ensana “Zlato pro hrdiny” je určen pro všechny pracovníky ve zdravotnictví - od pomocných prací, jakými je například úklid, přes řidiče sanitek, zdravotní sestry až po lékaře a specialisty. Nabízí jim členství ve svém Ensana Life Gold programu, které jim poskytne 20% slevu z webových nabídek a balíčků společnosti Ensana. Navíc získají další benefity programu Ensana Life Gold, jakými jsou brzký check-in a pozdní check-out, VIP servis, upgrade pokojů atd. Pro zařazení do programu je potřeba, aby se pracovníci zdravotních zařízení jednoduše zaregistrovali zde a prokázali svůj zaměstnacký vztah například zaměstnaneckou kartou.

“Jde o nejvyšší úroveň naše loyalty programu, který je otevřený pro ty klienty, kteří v hotelech Ensana strávili 50 nocí,” říká Mark Hennebry, předseda představenstva  společnosti Ensana. “Chceme tímto projevit náš vděk a úctu všem zdravotním pracovníkům, kteří v uplynulém roce v boji s koronavirem udělali maximum, včetně obětování svého osobního času a života. Proto doufáme, že jim ozdravné pobyty v našich lázeňských hotelech Ensana poskytnou zasloužený odpočinek a koupele v termálních minerálních pramenech, terapeutické masáže i bahenní zábaly pak potřebnou rekonvalescenci po tak náročném období,” dodává Mark Hennebry.

Pět zdravotních pracovníků z první linie v každé z pěti zemí, ve kterých Ensana provozuje své lázeňské hotely, tedy z České republiky, Maďarska, Rumunska, Slovenska a Velké Británie, pak navíc získá možnost užít si lázeňský pobyt na 3 noci v hotelu Ensana zdarma. Veřejnost může do 15. července 2021 nominovat své hrdiny z předních linií emailem na adresu heroes@ensanahotels.com. Nominace musí obsahovat nejen celé jméno pracovníka, pracovní pozici i místo působiště, ale také informace o tom, jakým způsobem daný hrdina působil v roce pandemie nad rámec svých základních povinností. Vylosovaní hrdinové pak mohou svůj pobyt čerpat až do konce roku 2022.

“Naší misí z pozice největší evropské sítě lázeňských hotelů je poskytovat léčbu a zdraví co nejvíce lidem,” říká Mark Hennebry. “V Ensaně jsme přesvědčeni, že po tom, co pro nás všechny pracovníci v první linii v minulém roce udělali, je čas jim vrátit něco zpět.”

 

Ensana

Značka Ensana byla poprvé představena v roce 2019 a reprezentuje vedoucího poskytovatele lázeňské péče v Evropě. Do skupiny v současné době patří 26 lázeňských hotelů v České republice, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku. Kolekce lázeňských hotelů Ensana zahrnuje hotely v historicky nejznámějších lázeňských městech Evropy, která se proslavila svými přírodními léčebnými zdroji. Ensana ve svém unikátním přístupu využívá inovativní koncepty, které kombinují využití přírodních léčebných zdrojů a moderních diagnostických metod k dosažení osobních cílů hostů. Cílem skupiny je pomáhat hostům zlepšovat jejich zdravotní stav a celkovou zdravotní kondici, ať už mají jakýkoliv rozpočet. Skupina má širokou škálu nabídek, které jsou určené pro různé cílové skupiny.

Fotografie zaslala Karin Cífková, Oxygen Communications - děkujeme

Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”, Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”, Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”, Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”, Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”, Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”, Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”,

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka