Vítězství v základní části extraligy, cestu do finále poháru ani mistrovský titul si nemohli vychutnat společně s diváky. Volejbalisté Karlovarska věří, že příští sezonu už zase stráví za přítomnosti svých příznivců v Hale míčových sportů. “Pojďte do toho s námi a vyberte si jednu z variant kompenzací za nevyužitou permanentku v sezoně 2020/21,” vyzývá fanoušky manažer VK ČEZ Karlovarsko Ondřej Hudeček.

 

Stávající držitelé permanentních vstupenek mají několik možností, jak ve spojení s klubem pokračovat. Můžou požádat o převod permanentky na další sezonu. Další alternativou je, že se vzdají částky za permanentku, a obdrží přitom klubové suvenýry. Možné také je nechat si peníze za nevyužitou vstupenku vrátit.

Uplynulému ročníku extraligy hráči Karlovarska kralovali i před prázdnými tribunami, ale po celou sezonu udržovali se svými příznivci kontakt. “Doufáme, že si zápasy užili aspoň trochu z pohodlí domova, využili našich vylepšených on-line streamů a sbírali informace o dění v klubu na sociálních sítích a webových stránkách,” pravil Hudeček na adresu fanoušků. “My jejich podporu cítili, dovedla nás až k titulu mistra Uniqa extraligy mužů.”

Permanentky VK ČEZ Karlovarsko na sezonu 2021/22
* Varianta “Podpoř svůj klub”
Majitel permanentky se vzdává částky za letošní permanentku ve prospěch klubu. Jako poděkování dostane od klubu mistrovské tričko a klubovou čepici (ve formuláři prosím vyberte velikost trička a velikost čepice). Převod vašeho místa při nákupu nové permanentky za cenu loňské permanentky. Během sezony na Vás čekají další překvapení.
* Varianta “Věrný fanoušek”
Majitel permanentky může požádat o převod permanentky i se svým místem na další sezonu.
* Varianta “Vrácení”
Pokud v sezoně 2021/22 již nechcete navštěvovat zápasy VK Karlovarsko, vrátíme vám na bankovní účet částku za permanentku z uplynulé sezony. Formulář vyplňte do 15. srpna.
* Poznámka: V případě nezvolení žádné varianty částka za loňskou permanentku propadá. Volný prodej permanentek bude zahájen 16.srpna

 

Reklamační formulář najdete na webu vk-karlovarsko.cz