Herečka Klára Vojtková čeká třetí dítě

Slováckému divadlu přibude další důvod k oslavě. Diváci, kteří navštívili v květnu reprízu veleúspěšné komedie Dva úplně nazí muži, si nemohli nevšimnout, že herečce Kláře Vojtkové se opět klene pod košilí těhotenské bříško.

Oblíbená herečka si dá další mateřskou pauzu

„Ono to už je to tak evidentní, už to ani moc skrývat nejde,“ směje se budoucí maminka, která už má doma dceru Matyldu a syna Vendelína. „Byla to teď spíš shoda okolností, že to zrovna tak vyšlo. Těhotenství pro nás ale byla dobrá bariéra proti okolnostem, které se kolem nás v minulých měsících vyskytly. Těžké časy, hezké myšlenky,“ svěřuje se Klára a prozrazuje, že mimino se má narodit v září.

A pokud by někoho zajímalo, zda herečka nosí pod srdcem holčičku, nebo chlapečka, bude muset vydržet do podzimu. „Víme, ale neprozradíme,“ uzavírá s úsměvem Klára Vojtková.

V čem jste mohli vidět Kláru Vojtkovou?

V posledních letech na sebe upozornila především rolí Evy v oceňované inscenaci Kříž u potoka režisérky Anny Petrželkové. Jejího výkonu si všimla i Herecká asociace a Klára se probojovala do nejužší nominace na prestižní Cenu Thálie stejně Jako její kolega Tomáš Šulaj za roli Ambrože Potockého ve stejné inscenaci.

Kláru dále diváci vídají jako Catherine ve Dvou úplně nahých mužích a zahrála si třeba i titulní roli v pohádkovém muzikálu Anička a bylinkové kouzlo.