Vzácná návštěva. S hokejisty Vítkovic na Slovensku povečeřel český velvyslanec

Foto: hc-vitkovice.cz

10. června 2021, 19:01

Ondřej Mach

Vítkovičtí hokejisté od neděle polykají tvrdé tréninkové dávky na soustředění ve Vysokých Tatrách. Každodenní dril jim zpestřila alespoň návštěva českého velvyslance na Slovensku Tomáše Tuhého.

Na soustředění do areálu na Štrbském plese se přijel podívat také majitel klubu Aleš Pavlík a skupinka klubových partnerů. S velvyslancem Tomášem Tuhým společně zhlédli odpolední kruhový trénink, poté následovala slavnostní večeře. 

„Mám velikou radost, že vás mohu přivítat na Slovensku. Osobně jsem velkým hokejovým fandou a mé srdce patří právě Vítkovicím. Navíc nás s majitelem klubu Alešem Pavlíkem pojí velké přátelství,“ cituje českého velvyslance web Ridery. 

„Osobně jsem velkým hokejovým fandou a mé srdce patří právě Vítkovicím.“

„Jsem velice rád, že jsem vás, hokejisty Vítkovic, mohl navštívit. Přeji vám hodně úspěchů v další sezoně a moc vám fandím,“ dodal Tuhý. 

 
 
 
 

„Návštěva pana velvyslance Tomáše Tuhého je pro náš klub obrovskou poctou. Jsem velice rád, že si Tomáš našel ve svém nabitém programu čas se za námi zastavit, podívat se na trénink, popovídat si, povečeřet s hráči,“ kvitoval jeho návštěvu majitel klubu Pavlík. 

Hokejisté Vítkovic se ve slovenském středisku pilně připravují na nový extraligový ročník. Tvrdý dril budou podstupovat do soboty, oživit jim ho má řada netradičních aktivit včetně kondičního výšlapu. 

„Návštěva pana velvyslance Tomáše Tuhého je pro náš celý klub obrovskou poctou.“

„Tréninky jsou podobné, tomu, co jsme absolvovali v předešlých čtyřech týdnech v Ostravě, ale přece jen dochází k určitému ozvláštnění,“ řekl pro stránky hc-vitkovice.cz kondiční trenér Igor Horyl.

Foto: Facebook HC VÍTKOVICE RIDERA

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz